Skip to content Skip to footer

Cinderella Treatment – tratamentul facial preferat al Monicăi Bârlădeanu

Rutina zilnică de îngrijire și tratamentele faciale periodice, făcute conform indicațiilor medicilor dermatologi, sunt esențiale pentru sănătatea și frumusețea tenului.

Tocmai de aceea, astăzi vom vorbi despre Cinderella Treatment, unul dintre cele mai îndrăgite și populare tratamente faciale din oferta Estetiq Medical Center, de care actrița Monica Bârlădeanu s-a îndrăgostit încă de la prima ședință.

Rezultatele, vizibile încă din a patra zi de la efectuarea tratamentului, după cum povestește chiar ea pe pagina sa de Instagram, au convins-o pe Monica să aleagă Cinderella Treatment înaintea oricărei filmări.

„Trucul meu secret înainte de orice filmare e Cinderella Treatment”, povestește Monica într-unul dintre story-urile de pe profilul personal de Instagram.

Cum a reușit Cinderella Treatment să o impresioneze, încă de prima dată, pe Monica Bârlădeanu? Cum funcționează acest tip de tratament facial? Rămâi alături de noi, pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări și pentru a descoperi beneficiile, pe termen lung, ale tratamentului facial Cinderella.

Cinderella Treatment, combinația perfectă dintre NIR și OxyGeneo

Mai precis, Cinderella Treatment este compus din NIR ( Near Infrared Energy), urmat de tratamentul facial, adaptat particularităților fiecărui ten.

Tehnologia NIR: piele cu aspect mai tânăr și mai strălucitor încă din primele 24 de ore de la efectuarea tratamentului

Scăderea producției de colagen este un fenomen firesc, natural, care are loc odată cu trecerea anilor, în urma căreia pielea capătă un aspect tern și își pierde din elasticitate.

Chiar dacă este corectă și urmată cu rigurozitate, rutina zilnică de îngrijire a tenului nu este suficientă pentru îmbunătățirea semnificativă a aspectului pielii. Pentru maximizarea rezultatelor, efectuarea periodică a tratamentelor faciale este esențială.

Tocmai de aceea, la Estetiq Medical Center, venim în sprijinul persoanelor care vor să aibă din nou o piele mai strălucitoare și cu un aspect mai tânăr: am inclus în oferta noastră și tehnologia NIR disponibilă pe platforma laser Harmony XL PRO, tehnologie ce constă în emiterea unor pulsații luminoase pe zonele afectate de semnele îmbătrânirii.

În acest mod, țesutul pielii se încălzește (fără a fi, însă, afectat), iar producția de colagen, responsabil de elasticitatea și aspectul tânăr al pielii, este stimulată.

Aspectul tenului este vizibil îmbunătățit încă din primele 24 de ore de la efectuarea tratamentului. Mai mult, rezultatul astfel obținut este pe termen lung, durata maximă putând ajunge chiar și până la 2 ani.

OxyGeneo: tratamentul facial rapid, eficient și total neinvaziv

Considerat inovația care a revoluționat industria frumuseții la nivel global, OxyGeneo este unul dintre cele mai căutate tratamente faciale din cadrul Estetiq Medical Center, ocupând primul loc inclusiv în preferințele Monicăi Bârlădeanu.

Acesta stimulează procesul natural de oxigenare și contribuie astfel la revitalizarea și echilibrarea tenului, rezultatele fiind vizibile încă de la prima ședință.

OxyGeneo presupune trei etape esențiale:

  • exfoliere;
  • infuzie de nutrienți;
  • stimularea procesului de oxigenare a pielii, prin aportul de CO2.

În cadrul clinicii noastre, OxyGeneo este disponibil în 6 variante, fiecare dintre ele adaptată particularităților și nevoilor tenului:

  • BALANCE: tratament facial pe bază de cărbune, recomandat pentru echilibrarea tenului gras;
  • REVIVE: tratament facial pe bază de alge roșii, benefic pentru reducerea liniilor fine;
  • ILLUMINATE: tratament facial cu vitamina C, care uniformizează tenul, reduce petele pigmentare și redă strălucirea pielii
  • HYDRATE: tratament care hidratează în profunzime cu ajutorul spirulinei albastre
  • DETOX: conține antioxidanți puternici precum gluconatul de cupru și extract de ceai verde care protejează pielea radicalii liberi și de alți factori de mediu
  • GLAM: combate și previne semnele de îmbătrânire cu ajutorul aurului pur și al peptidelor de mătase

După o evaluare atentă a tenului, medicul dermatolog îți va recomanda tipul de tratament adaptat nevoilor pielii tale, care să te ajute să obții cele mai bune rezultate.

Bucură-te și tu de tratamentul facial preferat al Monicăi Bârlădeanu!

Pentru a te bucura de un ten cu un aspect vizibil îmbunătățit, fă-ți o programare pentru Cinderella Treatment, tratamentul facial pentru care actrița Monica Bârlădeanu ne trece pragul clinicii înainte de orice filmare. De asemenea, dacă ai nevoie de mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi. Specialiștii noștri sunt pregătiți să-ți răspundă la toate întrebările și să-ți ofere cele mai bune recomandări adaptate nevoilor tenului.

Inapoi sus

Toate ofertele direct pe email-ul tau personal