Skip to content Skip to footer

Experimentează TriLipo – cea mai avansată soluție antiîmbătrânire!

Tratamentul TriLipo este cea mai avansată soluţie pentru sculptarea facială. Studiile clinice arată că TriLipo reduce ridurile, liniile fine şi cicatricile şi redă fermitatea şi netezimea pielii.
Veţi vedea rezultate chiar după primul tratament. Pentru rezultate optime este necesară o serie de tratamente recomandate de terapeut în funcție de nevoile specifice ale fiecărui pacient.
Procedura este complet neinvazivă şi se potriveşte tuturor tipurilor de piele. Nu va interveni asupra stilului tău de viaţă şi vei putea să îți reiei rutina ta zilnică imediat după tratament.
Lifting & sculptare facială
Reducerea ridurilor şi a liniilor fine
Întinderea pielii
Prevenirea îmbătrânirii
TriLipo

Cum funcționează?

Energia cu radiofrecvenţă încălzeşte pielea şi determină contractarea fibrelor de colagen. Această contracţie are ca rezultat o întindere imediată a pielii şi o textură mai netedă. Căldura determină celulele fibroblaste să producă colagen nou, oferind pielii fermitate şi elasticitate.

În plus, tehnologia de Activare Dinamică a Muşchilor TriLipo (Dynamic Muscle Activation) stimulează şi tonifică muşchii faciali, oferind un efect de lifting.

De câte tratamente este nevoie pentru a se vedea rezultate?

Vei observa că pielea este mai netedă, mai elastică și mai fermă chiar după primul tratament. Pentru a obţine cele mai bune rezultate, se recomandă urmarea unei serii de tratamente.

Cum mențin rezultatele?

Pentru a menţine rezultatele, trebuie să faci un tratament de întreținere o dată la câteva luni, conform recomandărilor oferite de medicul nostru dermatolog.

Cât durează tratamentul?

Tratamentele sunt foarte scurte şi nu vor întrerupe rutina ta zilnică. În medie, şi în funcţie de zona tratată, un singur tratament durează între 20 şi 30 de minute. Nu este necesară nici un fel de pregătire anterioară.

Lifting noninvaziv Trilipo

1 Şedinţa

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal