Skip to content Skip to footer
O cicatrice este o amintire neplăcută, un semn rămas în urma procesului natural prin care organismul tău repară o rană cauzată de un accident, infecție sau intervenție chirurgicală. Cicatricile variază ca formă și dimensiune. Unele debutează ca un semn roșu și gros și ajung să se estompeze în timp, nedispărând cu totul. Pentru că eliminarea cicatricilor este o preocupare constantă, în clinica noastră beneficiem de cel mai performat echipament laser, Pixel CO2 de la Alma Lasers.

Laserul emite pulsuri de energie înaltă care îndepărtează țesutul vizat fără a afecta pielea din jur, asigurându-se o vindecare mai rapidă și mai estetică, fără cicatrici reziduale.

Îndepărtarea cicatricilor post acnee

Inflamația este rezultată de răspunsul puternic al organismului la bacteriile care provoacă acnee. În timp, această inflamație poate duce la cicatrici. Laserul fracționat cu dioxid de carbon este un tratament sigur și eficient care ajută la îmbunătățirea aspectului cicatricilor post-acnee.

Rețineți că hiperpigmentarea post-inflamatorie nu este o adevărată cicatrice acneică, ci mai degrabă o decolorare care apare în jurul coșului sau a plăgii. Aceasta este o problemă foarte frecventă pentru persoanele care suferă de acnee și poate fi abordată și prin tratament cu laser sau IPL.

Cicatricile post-acnee pot fi clasificate în două categorii principale:

Cicatrici atrofice - acestea sunt cauzate de o pierdere de țesut.

Cicatrici hipertrofice - cauzate de un exces de țesut.

Cum se îmbunătățește aspectul cicatricilor?

Soluțiile Alma pentru îndepărtarea acneei și a urmelor lăsate de aceasta tratează ambele tipuri de cicatrici menționate mai sus. Tratamentele stimulează producerea de colagen sănătos nou, îmbunătățind aspectul cicatricilor sau îndepărtându-le pe toate.

În comparație cu abordările chirurgicale, aceste tratamente care nu sunt invazive sunt mult mai mici în risc și prezintă foarte puțin timp de recuperare. Procesul de revizuire a cicatricelor poate dura până la 8 tratamente cu rezultate clinice excelente.

Cicatrici postacnee laser CO2

1 Sedinta
ron1500
Programare

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal