Skip to content Skip to footer
Peeling-ul chimic este o procedură neinvazivă, ce are ca scop corectarea și tratarea anumitor imperfecțiuni ale pielii, precum hiperpigmentare, riduri fine, cicatrici, acnee, pori dilatați, pistrui și melasma. Tratamentul presupune aplicarea unor substanțe chimice, cu diferite niveluri de concentrație, care îndepărtează straturile superficiale ale pielii și stimulează procesul natural de regenerare.
La Estetiq Medical Center folosim inovativele peeling-uri de la NOON Aesthetics care, datorită tehnologiei brevetate DermShield, asigură cele mai bune rezultate fără niciun disconfort pentru pacient. Această tehnologie permite folosirea unor concentrații mari de ingrediente active care tratează în mod eficient pielea, fără efecte secundare nedorite, cum ar fi iritațiile, arsura, roșeața și descuamarea.
Peeling-ul chimic NOON Aesthetics are efecte anti-iritante dovedite clinic, exfoliază pielea și stimulează sinteza de colagen, elastină și glicozaminoglican. Peeling-ul chimic NOON Asthetics reduce liniile fine, ridurile și leziunile solare, are efecte keratolitice, de reglare a sebumului și anti-microbiene. De asemenea, tratează cu succes pielea cu pustule și roșeață și îmbunătățește aspectul general al tenului.

Tipuri de peeling

1. Peeling-ul superficial

2. Peeling-ul de profunzime medie

3. Peeling-ul profund

În funcție de afecțiunea pielii și tipul de tratament recomandat, printre ingredientele utilizate, se regăsesc acidul glicolic, acidul salicilic, acidul lactic și acidul citric, în concentrații ridicate.

Beneficii

Tratament îmbogățit cu DermShield, antiiritant dovedit clinic
Reduce ridurile și liniile fine de sub ochi și din jurul gurii
Tratează urmele lăsate de expunerea repetată la soare
Îmbunătățirea aspectului cicatricilor
Elimină cicatricile cauzate de acnee
Tratează anumite tipuri de acnee
Reduce petele pigmentare, pistruii și petele întunecate (melasma)
Reglează producția de sebum
Îmbunătățește aspectul pielii

Se recomandă evitarea expunerii la soare după tratament.

Peeling chimic Noon - față

1 Şedinţa

Peeling chimic Noon - față, gât, decolteu

1 Şedinţă

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal