Skip to content Skip to footer
Rollshape este cel mai complex și eficient dispozitiv de masaj. Sub acțiunea razelor infraroșii care topesc celulele de grăsime, rolele din lemn activate de dispozitiv efectuează un masaj profund cu rezultate remarcabile pentru fermitatea pielii și eliminarea inesteticului aspect de coajă de portocală. Fiecare dintre zonele cu probleme de acumulare de grăsime și celulită poate fi tratată cu Rollshape, în programe structurate astfel:
  • 36 de minute: 9 poziții (zone) a câte 4 minute fiecare
  • 45 de minute: 15 poziții (zone) a câte 3 minute fiecare
  • 60 de minute: 15 poziții (zone) a câte 4 minute fiecare

Infraroșu

Razele infraroșii asigură eliminarea toxinelor depozitate în organism. Încălzirea produce relaxarea mușchilor făcând tratamentul mai eficient. Infraroșul accelerează procesele metabolice, dilată vasele de sânge, îmbunătățește fluxul sanguin și oxigenează țesutul. Efectul de stimulare a activității celulare este potențată de combinarea lămpilor cu infraroșu cu cele de colagen

Ozoterapie

Ozonul este un puternic bactericid și fungicid natural. Amestecul acestui element cu oxigenul este o armă eficientă în lupta împotriva microorganismelor dăunătoare. Terapia cu ozon se foloseste in cazul infectiilor bacteriene si stimuleaza suplimentar sistemul circulator, îmbunătățind metabolismul celular.

Ionizare

Constă în îmbogățirea aerului cu ioni benefici pentru sănătate, având un impact direct asupra îmbunătățirii generale a stării fizice și psihice. Mediul în care operăm este plin de ioni pozitivi (generați, de exemplu, de echipamente electronice) care ne afectează negativ corpul. Funcția încorporată în Rollshape îi elimină eficient, reducând senzația de somnolență și oboseală și generând o porție de energie suplimentară.

Cromoterapia

Se bazează pe integrarea unor lumini de diverse culori recunoscute pentru acțiunea asupra creierului și pentru stimularea unor reacții hormonale specifice. Cromoterapia crește imunitatea, eliberează energie suplimentară, restabilește echilibrul organismului, calmează nervii și îmbunătățește starea de spirit.

Rollshape

1 Sedinta
Ofertă

Rollshape

10 Şedinţe

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal