Skip to content Skip to footer

Hydroshape este singurul tip de antrenament care te ajută să consumi aproximativ 800 de kcal în numai 40 de minute de exercițiu de intensitate moderată. Această tehnologie revoluționară combină antrenamentul prin pedalare cu beneficiile terapiei în apă și ale hidromasajului, asigurând o metodă de mișcare eficientă, simplă și sigură.

Nu este numai un antrenament extrem de eficient în lupta cu surplusul de grăsime ci și o modalitate de relaxare și recuperare.

Hydroshape încorporează 4 elemente într-o singură “capsulă”:

  • Bicicletă
  • Apă
  • Hidromasaj
  • Ozon

Antrenamentul în apă este recunoscut pentru rezultatele obținute în lupta cu kilogramele în plus dar și pentru faptul că protejează sănătatea articulațiilor, efortul fizic fiind unul moderat.

Hidromasajul realizat în timpul antrenamentului accelerează efectele mișcării și topește celulita din zonele slab vascularizate afectate adesea de această problemă inestetică. 14-16 jeturi de apă activează sistemul limfatic, eliminând aspectul de coajă de portocală.

Ozonul eliberat de sistemul Hydroshape în timpul exercițiului stimulează producția de oxigen din piele și are un efect similar cu cel al unui micropeeling. Terapia cu ozon este una dintre cele mai puternice și versatile terapii. S-a dovedit a fi benefică în stimularea metabolismului și a sistemului imunitar prin creșterea numărului de globule albe. De asemenea, purifică sângele și limfa și oxidează toxinele care s-au acumulat în organism.

Hydroshape poate fi utilizat la orice vârstă și este dedicat celor care își doresc să obțină rezultate rapide pentru silueta lor cu un efort moderat iar timpul dedicat exercițiului fizic să fie cu adevărat relaxant. Efectul utilizării simultane a bicicletei și a hidromasajului va transforma grăsimea în mușchi și va contura frumos silueta.

Hydroshape

1 Sedinta
Ofertă

Hydroshape

10 Şedinţe
ron1.000
Programare

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal