Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Despre noi

Estetiq Medical Center este locul în care vei găsi toate soluțiile pentru sănătatea și frumusețea ta. În cabinetele noastre, te poți bucura de beneficiile celor mai noi aparate de estetică dar și de fitness, de experiența medicilor și antrenorilor.

Aici vei primi tratamente și programe de antrenament adaptate stilului tau de viață și preferințelor. Principiul nostru este că frumusețea și starea de bine merg mână în mână iar ele pot fi obținute doar în armonie și urmând soluții care creează confort.

Misiune

Starea ta de bine este obiectivul în slujba căruia ne vom canaliza toate eforturile. Medicii și antrenorii noștri vor fi întotdeauna pregătiți să răspundă celor mai exigente solicitări iar soluțiile lor vor fi documentate și adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

Află mai multe

Stiri

Serviciile și tehnologiile pe care le punem la dispoziția clienților noștri sunt întotdeauna în atenția presei. Citește ce se scrie despre noi.

Află mai multe

Cariere

Dacă îți dorești să te alături echipei noastre, nu ezita să ne trimiți CV-ul tău, însoțit de o scrisoare de intenție în care să ne povestești despre experiența anterioară și despre obiectivele tale pentru viitor.

Află mai multe

Contact

Dacă ai o întrebare legată de serviciile noastre, nu ezita să ne contactezi. Vei primi toate informațiile de care ai nevoie de la o echipă pregătită oricând să îți ofere suport specializat.

Află mai multe

Ai o întrebare?

Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.