Skip to content Skip to footer
De la netezirea pielii, regenerarea profundă a colagenului și tonifierea facială musculară, tratamentul Legend PRO+ acționează pe mai multe straturi ale pielii, de la piele, la grăsime și mușchi, într-o singură procedură pentru față.

Combină tehnologii pentru rezultate mai bune

Tonifiază și dă fermitate mușchilor faciali și întinde pielea

Rezultate vizibile imediat și eficiență pe termen lung

Tratament de scurtă durată, cu durere și timp de recuperare minim

Terapia combinată

Lumenis Legend PRO+

Terapia combinată Lumenis Legend PRO+ este o tehnică de tratament nonchirurgical care încorporează două tehnologii testate clinic pentru a acționa pe două niveluri ale pielii în mod eficient. Acest tratament complet personalizat oferă rezultate imediate și vizibile pe termen lung.

Legend PRO+ nu este potrivit pentru pacienții cu stimulatoare cardiace, defibrilatoare sau dispozitive electronice implantate, precum și implanturi metalice în zona de tratament. Deși foarte rare, riscurile pot include deteriorarea texturii naturale a pielii, înroșirea pielii, umflarea, vânătăi și mâncărime. Asigurați-vă că vă consultați cu terapeutul înainte de a alege acest tratament.

Cum funcționează

Legend PRO+ acționează împotriva semnelor de îmbătrânire combinând cele două M-uri:
  • Încălzire Macrovolumetrică a țesutului, cu radiofrecvență tripolară
  • Microîncălzire precisă a punctelor focale cu electrozi ultra-subțiri asistați de radiofrecvență

Acest efect combinat macro și micro este unic. Regenerează colagenul și reface pielea, astfel încât fața ta să fie tonifiată și ridicată.

TriPollar® RF (radiofrecvența tripolară) declanșează regenerarea fibrelor de colagen și elastină prin încălzire controlată până la dermul profund. Fibrele contractate creează un efect imediat de piele mai fermă

Hybrid Energy încurajează creșterea pielii noi și sănătoase, prin aplicarea electrozilor ultra-subțiri asistați de RF, generând microleziuni care declanșează producerea de colagen nou, elastină și acid hialuronic.

Când sunt vizibile rezultatele? Se va vedea și simți o îmbunătățire a aspectului natural al pielii imediat după primul tratament. Pentru cele mai bune și de durată rezultate, este recomandată o serie de 3-5 tratamente la fiecare 4-6 săptămâni.

Microneedling Legend PRO+

1 Şedinţa

Microneedling Legend PRO+

3 Şedinţe
ron2200
Programare

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal