Skip to content Skip to footer

Dezvăluie-ți frumusețea cu ClearVein. Cea mai recentă soluție pentru venele vizibile

Venele sunt o parte vitală a sistemului nostru cardiovascular, constituind rețeaua care transferă sângele pompat de inimă către întregul organism. Pentru a menține sângele în mișcare, venele sunt prevăzute cu un sistem de valve. Din păcate, pe măsură ce înaintăm în vârstă, deseori, valvele încep să se deterioreze și, cu cât sunt mai slăbite, cu atât devine mai dificil să transfere sângele de la o locație la alta.
Astfel, se formează acumulările de sânge, care determină apariția vaselor de sânge mărite și albăstrui din apropierea suprafeței pielii.

Venele vizibile constituie o problemă de sănătate, nu doar un aspect cosmetic

Leziunile vasculare, venele varicoase, venele lărgite de pe picioare și venele păianjen constituie o problemă de sănătate dublată de aspectul cosmetic nedorit. Deși am putea crede că doar femeile se confruntă cu aceste probleme, ele afectează 50% din populația adultă. În timp ce femeile sunt mai predispuse să sufere de inflamarea venelor în timpul sarcinii, în cazul bărbaților, problemele sunt, în general, determinate de vârstă.

Îmbunătățirea sănătății cardiovasculare generale cu ajutorul unei diete sănătoase și a unui stil de viață activ contribuie la prevenirea problemelor aspectului venelor, însă, fiind o problemă cauzată de un sindrom ereditar, nu poate fi complet evitată.

Despre ClearVein, soluția cu laser care redă frumusețea și sănătatea pielii

Tratamentele ClearVein disponibile pe platforma laser Harmony, oferă soluții eficiente, non-invazive, care închid aceste vene și reduc sau elimină aspectul inestetic. Tratamentul non-invaziv cu laser utilizează un impuls lung de energie ușoară pentru a distruge vena afectată. Energia undelor țintește în mod precis zona de sub suprafața pielii, astfel încât stratul superior al pielii să rămână intact. Vena absoarbe energia laserului, rezultând o albire imediată a vasului de sânge.

Există o serie de opțiuni de tratament pentru îndepărtarea venelor păianjen și a venelor vizibile de pe picioare, însă nici un tratament nu este la fel de sigur și lipsit de durere precum ClearVein. Cu ajutorul tratamentului cu laser Harmony XL Pro ClearVein, nu este nevoie de intervenție chirurgicală, anestezie, geluri sau ace și poți să te întorci la activitatea normală imediat după cele 30 de minute ale procedurii.

ClearVein

Beneficii

Soluție unică non-invazivă
Rezultate pe termen lung
Sigur și eficient
Potrivit pentru toate tipurile de piele

Tehnologia avansată de fluorescență (AFT) și tehnologia laser de ultimă generație fac posibilă reducerea și eliminarea problemelor într-o singură ședință. În funcție de gravitatea cazului, medicul care utilizează laserul ClearVein poate recomanda până la trei ședințe, dar rezultatele sunt imediate și de lungă durată.

Combate semnele îmbătrânirii în mod ușor și elimină venele varicoase dureroase și inestetice sau venele păianjen cu cel mai eficient tratament cu laser. ClearVein este sigur pentru toate tipurile de piele, fără durere, non-invaziv și fără efecte secundare.

Clearvein

1 Şedinţa

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal