Skip to content Skip to footer
Buclele noastre de biofeedback se degradează odată cu vârsta și sunt afectate de un stil de viață nesănătos. Buclele disfuncționale ne deconectează de la sursele noastre puternice de autovindecare, adică de la centrii nervoși și vasculari. Cu toate acestea, știința ne-a învățat să oprim acest proces prin activarea acestor bucle cu ajutorul unor microcurenți creați special, bioidentici cu descărcările electrice naturale.

REYU activează sursele de autovindecare, felul în care natura și-a dorit ca viața să înflorească.

Alătură-te revoluției naturale cu REYU
Tratamente 100% naturale
Ești tot tu, doar că mai tânără!
Recapătă. Reînvie. Reyu

Contur facial și calitatea pielii.

REYU tratează pielea și mușchii de bază, obținând cea mai complexă și echilibrată metodă de rejuvenare disponibilă astăzi, cu rezultate remarcabile.

De ce complexă? REYU lucrează asupra tuturor aspectelor legate de întinerirea facială prin activarea buclelor de biofeedback.

Calitatea pielii.

Bucurați-vă de o piele fină și strânsă și de un ten uniform. Asigură-ți o strălucire frumoasă și un aspect proaspăt imediat. Elimină pustulele de acnee și cicatricile acestora. Totul datorită soluției de echilibrare a electroliților REYU – noul standard în îngrijirea pielii.

Remodelarea feței.

REYU stimulează regenerarea musculară acționând asupra conexiunilor nervoase ale mușchilor, mai degrabă decât asupra mușchilor înșiși. Experimentați un adevărat lifting facial și o față mai plină prin activarea naturală a mușchilor tăi. Ridicați atât sprâncenele, cât și pleoapele. Scapă de excesul de linii de expresie, cum ar fi cele de pe frunte și laba gâștei. Acestea sunt cauzate de contracția involuntară a mușchilor.

Țesuturile noastre acționează în armonie unele cu altele ca o orchestră.

Orice intervenție nefirească este un factor de risc pentru acea magnifică interacţiune echilibrată. REYU respectă relațiile naturale dintre țesuturi. În doar câteva ședințe de REYU, puteți atinge niveluri de întinerire pe care nici măcar intervenția chirurgicală nu le poate realiza. Mecanismul?

O acțiune combinată și puternică asupra nervilor, vaselor de sânge si drenajului toxinelor prin canalele limfatice.

REYU reduce inflamația și deblochează VEGF-ul nostru natural, molecula activă din PRP (Platelet Rich Plasma).

Biofeedback REYU

20-30 minute
Oferta

Biofeedback REYU

60-80 minute
ron1200
Programare

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal