Skip to content Skip to footer

Transformă-ți tenul. Fii mai fericită și mai încrezătoare!

Alma Hybrid înseamnă atingerea echilibrului: echilibrul între respectarea şi valorificarea frumuseţii naturale; între cea mai puternică tehnologie şi delicateţea pielii tale; între rezultate maxime şi timp minim de recuperare.

Rezultate vizibile fără precedent
3 energii combinate pentru un efect optim asupra pielii
Tratament personalizat – mai puţine sesiuni necesare
În pauza de masă sau la final de săptămână – alegeţi momentul cel mai potrivit
Tratamente sigure

Prin 3 tratamente esenţiale pentru regenerarea dermului, stimularea noului colagen şi asigurarea elementelor esenţiale pielii, Alma Hybrid vă oferă rezultate la care nici nu aţi visat!

Lifting Hybrid – super reîmprospătare

Rezervă-ți un weekend pentru a da timpul înapoi

Acest tratament nedureros combină puterea a două lasere diferite pentru a obține o piele mai netedă şi mai tânără. Liniile fine, ridurile adânci şi pigmentarea cauzată de soare sunt eliminate peste weekend.

Impact Ultrasound completează tratamentul de lifting pentru a asigura o penetrare mai profundă a produselor cosmetice în piele.

Protocol de tratament recomandat: 1-2 tratamente la intervale de 3-4 săptămâni.

Hybrid OScar – tratamentul cicatricilor

Un tratament potrivit pentru staruri!

Este momentul să scăpaţi de cicatrici, fie că vă confruntați cu cele lăsate de acneea din adolescență, de diverse traumatisme cutanate şi chiar de operaţii chirurgicale. 100% adaptat fiecărui tip de piele şi severității cicatricii, OScar pătrunde în straturile de piele, acţionând exact unde este cea mai mare nevoie pentru a repara ţesutul din interior.

Tratamentul se încheie cu Impact Ultrasound, pentru o penetrate optimă a farmaceuticelor și a ingredientelor active, garantând rezultate remarcabile.

Protocol de tratament recomandat: 3-4 tratamente la intervale de 3-4 săptămâni

SoftLift – reîntinerire

Lifting-ul din pauza de masă!

Suficient de delicat pentru a se adapta programului tău zilnic fără a necesita timp de recuperare, însă și de puternic pentru a readuce tonusul pielii, a reduce liniile fine şi ridurile şi chiar pentru a repara leziuni precum cicatricile cauzate de acnee, tratamentul nostru de întinerire SoftLift este sigur chiar şi pentru tenul închis (VI).

Într-un timp foarte scurt, vă veţi bucura de o textură îmbunătăţită a pielii care își va redobândi tonusul şi strălucirea!

Protocol de tratament recomandat: 2-3 tratamente la intervale de 2-3 săptămâni

Rejuvenare Alma Hybrid

1 Şedinţă
ron4900
Programare

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal