Skip to content Skip to footer

Cinderella Treatment, tratamentul ales de Monica Bîrlădeanu înainte de aparițiile publice

Tratamentul facial Cinderella cuprinde două etape complementare, în urma cărora aspectul tenului este vizibil îmbunătățit.
Mai precis, Cinderella Treatment este compus din NIR (Near Infrared Energy), urmat de tratamentul facial OxyGeneo, adaptat particularităților fiecărui ten.

Tehnologia NIR: piele cu aspect mai tânăr și mai strălucitor încă din primele 24 de ore de la efectuarea tratamentului

Scăderea producției de colagen este un fenomen firesc, natural, care are loc odată cu trecerea anilor și în urma căreia pielea capătă un aspect tern și își pierde din elasticitate.

Chiar dacă este corectă și urmată cu rigurozitate, rutina zilnică de îngrijire a tenului nu este suficientă pentru îmbunătățirea semnificativă a aspectului pielii. Pentru maximizarea rezultatelor, efectuarea periodică a tratamentelor faciale este esențială.

Tocmai de aceea, la Estetiq Medical Center, venim în sprijinul persoanelor care vor să aibă din nou o piele mai strălucitoare și cu un aspect mai tânăr: am inclus în oferta noastră și tehnologia NIR disponibilă pe platforma laser Harmony XL PRO, tehnologie ce constă în emiterea unor pulsații luminoase pe zonele afectate de semnele îmbătrânirii.

În acest mod, țesutul pielii se încălzește (fără a fi, însă, afectat), iar producția de colagen, responsabil de elasticitatea și aspectul tânăr al pielii, este stimulată.

Aspectul tenului este vizibil îmbunătățit încă din primele 24 de ore de la efectuarea tratamentului.

OXYGENEO

Tratamentul facial rapid, eficient și total neinvaziv

Considerat inovația care a revoluționat industria frumuseții la nivel global, OxyGeneo este unul dintre cele mai solicitate tratamente faciale din cadrul Estetiq Medical Center, ocupând primul loc și în preferințele Monicăi Bârlădeanu.

Acesta stimulează procesul natural de oxigenare și contribuie astfel la revitalizarea și echilibrarea tenului, rezultatele fiind vizibile încă de la prima ședință.

Exfoliere
Infuzie de nutrienți
Stimularea procesului de oxigenare a pielii, prin aportul de CO2indiferent de tipul de ten

Tipuri de tratamente OxyGeneo

OxyGeneo este disponibil în 5 variante, fiecare dintre ele adaptată particularităților și nevoilor tenului

După o evaluare atentă a tenului, medicul dermatolog îți va recomanda tipul de tratament adaptat nevoilor pielii tale, care să te ajute să obții cele mai bune rezultate.

Bucură-te și tu de tratamentul facial preferat al Monicăi Bârlădeanu!

Pentru a obține un ten cu un aspect vizibil îmbunătățit, fă-ți o programare pentru Cinderella Treatment, tratamentul facial pentru care actrița Monica Bârlădeanu ne trece pragul clinicii înainte de orice filmare sau apariție publică.

De asemenea, dacă ai nevoie de mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi. Specialiștii noștri sunt pregătiți să-ți răspundă la toate întrebările și să-ți ofere cele mai bune recomandări adaptate nevoilor tenului.

Tratament facial Cinderella Treatment

1 Şedinţa

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal