Skip to content Skip to footer

Ai nevoie de un tratament facial rapid, noninvaziv şi cu efecte pe termen lung?

OxyGeneo este inovația care a schimbat industria frumuseții la nivel mondial şi de care poți beneficia şi tu la Estetiq Medical Center.
Tehnologia OxyGeneo stimulează procesul natural de oxigenare a pielii, lăsând-o mai netedă și mai luminoasă chiar după prima ședință de tratament.

OxyGeneo este recunoscut în cele mai renumite centre spa si de înfrumusetare din lume ca fiind 3-in-1 Super Facial pentru ca asigura, într-un singur tratament, 3 pasi esentiali de îngrijire a tenului

Exfoliere
Infuzie de nutrienți
Stimularea procesului natural de oxigenare a pielii, prin aportul de CO2

Puterea oxigenării naturale, completată de efectul anti-îmbătrânire al radiofrecvenței tripolare Tripollar RF, ambele amplificate de puterea ultrasunetelor, oferă rezultate vizibile imediat și efect de întinerire pe termen lung

Aportul de CO2 pe suprafața pielii stimulează procesul natural de oxigenare, crește fluxul de sânge și procesele metabolice naturale și contribuie la un ten cu aspect mai tânăr și mai sănătos.

3 beneficii într-un singur tratament: exfoliere, oxigenare și hrănire
Rezultate imediate și pe termen lung pentru cele mai frecvente probleme ale pielii
Poate fi aplicat indiferent de tipul de ten
Soluții personalizate în funcție de nevoile tenului
OXYGENEO

Cum se desfăşoară tratamentul OxyGeneo

Protocolul de tratament este bazat pe capsula inovatoare OxyPod, care combină beneficiile ingredientelor active cu exfolierea și oxigenarea. Aplicarea OxyPod pregătește tenul pentru tratament și infuzează ingredientele active într-un singur pas.

Aplicarea OxyPod este urmată de aplicarea serumului Geneo cu ajutorul dispozitivului pentru masaj sau al celui cu Ultrasunete. Efectul sinergetic al celor două produse se bazează pe inovații în biologie, chimie și tehnologie. Fiecare OxyPod conține o combinație de ingrediente în stare latentă, care sunt activate la contactul cu gelul primer Geneo.

Tipuri de tratamente OxyGeneo

OxyGeneo este disponibil în 5 variante, fiecare dintre ele adaptată particularităților și nevoilor tenului

Tratament facial OxyGeneo

1 Şedinţa
Oferta

Tratament facial OxyGeneo

4 Şedinţe
ron1250
Programare

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal