Skip to content Skip to footer

Combate acneea activă! Rezultate de durată

Timp de secole, acneea a fost considerată un episod normal în viața fiecăruia dintre noi și un simptom inevitabil al pubertății. Astăzi, acneea apare cel mai des în rândul adolescenților, dar mulți adulți și femei însărcinate suferă de acnee persistentă. Nu trebuie să trăiești cu acneea cronică sau severă! La Estetiq Medical Center, beneficiem de ClearSkin, de o soluție laser inovativă care tratează acneea și cauzele apariției ei.

Clearskin

Tratament laser asistat de vacuum cu răcire

Tratament sigur și eficient
Potrivit pentru toate tipurile de ten
Rezultate de durată
Fără efecte adverse
Piele mai netedă
ClearSkin combină în mod inovativ un laser non-ablativ, o tehnologie de răcire cu contact paralel și o tehnologie de tip vid, tratând acneea în condiții de maximă siguranță și eficiență.
Laserul Er:Glass 1540 nm pătrunde adânc sub piele, provocând leziuni termice glandelor sebacee, distrugând bacteriile P. acnes și reducând secreția de sebum, fără a afecta epiderma. Mecanismele integrate de tip vid extrag sebumul acumulat în pori, în timp ce răcirea la contact protejează pielea, reduce durerea și permite o acțiune mai sigură asupra glandelor sebacee din derm.

Laserul Er:Glass 1540 cu răcire și vid acționează asupra tuturor formelor de acnee vulgaris, (inclusive papule, pustule și noduli), având, totodată, un efect de întinerire, diminuând aspectul cicatricilor provocate de acnee și stimulând reînnoirea colagenului.

Tratamentul este adecvat tuturor tipurilor de piele, nu are efecte secundare și duce la obținerea unui ten mai neted și a unor rezultate de lungă durată.

ClearSkin este un tratament integrat în platforma Harmony XL PRO de la Alma Lasers. Laserul cu răcire ER:Glass este eficient în tratarea tuturor formelor de acnee vulgară și are un efect de rejuvenare prin stimularea producției de colagen.

Laser ClearSkin (acnee, cicatrici postacnee)

1 Ședință
ron500
Descopera

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal