Skip to content Skip to footer

Descoperă cel mai performant laser pentru epilarea definitivă!

  • Tratament rapid cu rezultate pe termen lung
  • Tehnologie 3D: cele mai eficiente unde laser, într-un singur aplicator
  • Eficient pentru toate tipurile de piele
  • Procedură nedureroasă datorită sistemului performant de răcire a pielii
  • 100% sigur cu tehnologia SHR

Pentru Titanium, îndepărtarea părului nedorit este o formă de artă. Ai nevoie de 4-6 ședințe pentru a scăpa de părul nedorit pentru totdeauna. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de aceste rezultate pe termen lung este să nu sari peste ședința de întreținere anuală.

Soprano Titanium combină cele mai eficiente trei lungimi de undă laser (ALEX 755nm, SPEED 810nm, YAG 1064nm) într-un singur aplicator, vizând simultan diferite adâncimi de țesut și structuri anatomice din foliculul pilos. Acest lucru permite ca diferite niveluri ale pielii să fie tratate simultan, rezultatul fiind un tratament mult mai eficient pe termen lung. Soprano Titanium îți asigură o experiență superioară și rezultate mult mai rapide și de durată.

Imaginează-te în mătase!

Îți prezentăm inovația în îndepărtarea părului nedorit: Soprano Titanium este o soluție nedureroasă, extrem de eficientă care te scapă de părul nedorit, fără efort.
Datorită tehnologiei unice 3D de la Alma și sistemului de răcire ICE Plus, acum poți avea o piele ca de mătase, într-un timp scurt și fără durere.

Milioane de persoane, în clinici din întreaga lume, beneficiază deja de efectele extraordinare ale Soprano.

Este nedureros să ai pielea fină

Frumusețe x 3

Soprano asigură rezultate mai bune față de alte soluții, datorită combinației dintre tehnologia performantă, aplicatorul cu extra acoperire și sistemul avansat de răcire. Aceste caracteristici te fac să te simți fabulos într-un timp scurt și fără durere
Tehnologia exclusivă 3D aduce împreună cele mai eficiente 3 lungimi de undă, într-un singur aplicator, atingând simultan diferite straturi ale țesutului și structuri anatomice din foliculul păros. Acest lucru permite ca diferite niveluri ale pielii să fie tratate simultan, rezultatul fiind un tratament mult mai eficient pe termen lung.

ICE, ICE, Baby

Uită de durere sau disconfort. Soprano include un sistem revoluționar de răcire, numit ICE Plus, care a fost special creat pentru a menține pielea rece pe toată durata procedurii. Relaxează-te în timpul sesiunii de epilare, în timp ce pielea devine mai fină și mătăsoasă.

3-2-1 Piele fină

Un alt beneficiu unic al Soprano Titanium este aplicatorul său Quattro. Acesta permite tratamentul unei zone extinse, scurtând timpul procedurii și făcând întregul proces de epilare mai confortabil și mai plăcut. Niciodată procedura de epilare nu s-a încheiat mai repede

100% sigur pentru toate fototipurile

Soprano încorporează tehnologia SHR, singura metodă de epilare laser cu rezultate dovedite clinic, total nedureroasă, dar și sigură pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele închise la culoare. Sistemul de încălzire graduală și impulsul laser distruge foliculul păros, întârzie reapariția lui și protejează țesutul din jur.

Acest tratament poate fi realizat în orice perioadă a anului și funcționează perfect pe pielea bronzată, garantând că expunerea la soare după tratament, nu va lăsa urme.

Inapoi sus

Toate ofertele direct pe email-ul tau personal