Skip to content Skip to footer

Termeni generali de folosire a site-ului

Date de identificare

Site-ul estetiqmedical.ro este detinut si operat de Estetiq Medical Center SRL

Strada Romulus nr. 35, Sector 3, Bucuresti, RO26386895, J40/321/2010, RO80 RZBR 0000 0600 1226 6931

1. Legea drepturilor de autor

Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor. În particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare în alte media, incluzând stocarea şi procesarea prin mijloace electronice se bucură de copyright. Orice utilizare parţială sau integrală va necesita acordul prealabil în scris din partea Estetiq Medical Center. Atât conţinutul cât şi structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere a informaţiilor sau datelor, în particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu excepţia materialelor de presă) necesită acordul prealabil în scris din partea Estetiq Medical Center

2. Renunțarea la drepturi ale părților terțe ale websitului

a. Paginile acestui website conțin linkuri (“hyperlinkuri”) către alte websituri care sunt administrate de părți terțe. Formulările de pe siturile redirecționate nu ne aparțin. Nu ne identificăm cu niciun fel de conținut de pe paginile de website ale părților terțe. În particular, nu ne asumăm nicio răspundere pentru încălcările prevederilor legale sau pentru încălcările drepturilor părților terțe.
b. Administratorii websiturilor la care se ajunge prin redirecționarea de pe website ul Estetiq Medical Center sunt exclusiv responsabili de conținutul acestor pagini, de asemenea de produsele puse în vânzare sau de comenzile relaționate, de orice tip.

3. Responsabilitate

Orice responsabilitate Estetiq Medical Center pentru prejudiciile survenite în urma utilizării acestui website – fără a ține seama de cauzele legale, inclusiv ofensele – este limitată la prejudiciile cauzate cu bună ştiință sau prin neglijență gravă. În aceeaşi măsură, responsabilitatea obligatorie Estetiq Medical Center față de încălcările contractuale, totalitatea reclamațiilor va fi limitată la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta responsabilitatea Estetiq Medical Center în privința legii Responsabilităților Produsului sau în alte garanții oferite anterior. Deasemenea, limitările responsabilităților mai sus menționate nu se aplică în cazul vătămărilor corporale, atentării la viața sau sănătatea unei persoane. Estetiq Medical Center se angajzează să nu permită intruziunea viruşilor pe websitul Estetiq Medical Center, pe de altă parte, nu putem asigura absența totală a viruşilor. Drept urmare, recomandăm o atenție deosebită pentru protecția împotriva viruşilor (ex: prin scanare) înainte de descărcarea de date şi documente de pe website.

4. Limitarea raspunderii

Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul www.estetiqmedical.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. Ne rezervam dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site.

5. Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

6. Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; www.estetiqmedical.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

7. Prevederi şi declarații

Prevederile şi declarațiile de pe acest website au fost încheiate în concordanță cu misiunea şi principiile noastre.

Plati

Platile pentru comenzile plasate pe www.estetiqmedical.ro pot fi facute folosind carduri de debit, credit, sau prin transfer interbancar. Tranzactiile cu carduri sunt criptate si procesate in siguranta de catre Netopia MobilPay. Estetiq Solutions SRL nu stocheaza informatii asociate cardului utilizat.

 

Politica de livrare

Comenzile digitale pentru servicii achitate cu card de credit.
În momentul achiziționării cu cardul a unui pachet de servicii sau a unuia dintre serviciile disponibile pe estetiqmedical.ro se înțelege rezervarea din timp a uneia sau mai multor ședințe de tratament oferite în cadrul clinicii noastre. Totodată, confirmarea plății presupune și achitarea în avans a comenzii dorite.
Reprezentanții clinicii vor contacta clienții pentru a stabili de comun acord momentul în care clientul ajunge la clinică pentru a începe prima ședință.
Prestarea serviciilor (livrarea) se va face în cadrul clinicii de către oameni de specialitate, într-un mediu organizat, așadar este necesară deplasarea clientului la clinica noastră.

Politica de anulare și restituire a banilor

Dacă din variate motive, clientul nu poate ajunge la clinică în ziua programării, există posibilitatea de a se reprograma telefonic. În acest sens, recomandăm să ne contactați în cel mai scurt timp.
În cazul în care se dorește anularea comenzii, aceasta este posibilă, atât telefonic / prin email, cât și la clinică, însă doar înainte de prestarea serviciilor.
Pentru anularea comenzii, vă rugăm să vă adresați cu o cerere tipizată care conține toate datele de identificare a comenzii.
Dacă programarea la tratamente este plătită cu card de credit sau debit, rambursarea se va face înapoi la cardul de credit sau debit cu care s-a efectuat plata.
În toate cazurile de mai sus, sunt necesare dovezi de plată, respectiv de identificare ale clientului (ex. factură, chitanță etc.) și alte informații relevante pentru a putea da curs cererii de rambursare a plății. Clienții își pot exercita dreptul de retragere, fără justificarea unui motiv, într-un termen de 30 zile calendaristice de la data țintă la care au solicitat comanda. Restituirea banilor se face cu promptitudine în 14 zile lucrătoare din momentul cererii, mai puțin taxele, spezele și comisioanele bancare prilejuite de restituire.

Inapoi sus

Toate ofertele direct pe email-ul tau personal