Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Augmentarea buzelor cu laserul ClearLift: o procedură sigură, eficientă și neinvazivă

Odată cu trecerea anilor, pielea capătă un aspect tern, primele riduri încep să apară, iar buzele își pierd din volumul de altădată. Din fericire, însă, procedurile dermatoestetice de augmentare a buzelor au tot evoluat în ultimii ani, oferindu-le soluții eficiente și de durată celor care vor să se bucure din nou de aspectul unor buze cu volum, bine conturate.

La Estetiq Medical Center, ținem întotdeauna pasul cu ultimele tehnologii din dermatologie & dermatoestetică, astfel că am inclus în oferta clinicii noastre și tratamentul de augmentare a buzelor cu laserul ClearLift: alternativa sigură, eficientă și total neinvazivă a procedurii injectabile cu acid hialuronic.

augumentare buze cu laser

Visezi să ai din nou buze pline și simți nevoia să faci o schimbare care să-ți dea mai multă încredere în tine? Până acum ai tot evitat tratamentele injectabile? Cu siguranță procedura de augmentare a buzelor cu laserul din gama Harmony XL PRO te va convinge!

Află tot ce trebuie să știi despre augmentarea buzelor cu laser: de la modul în care acționează acest tratament, până la numărul ședințelor care asigură rezultatul dorit.

ClearLift, laserul de ultimă generație folosit pentru augmentarea buzelor

Realizăm procedurile de augmentare a buzelor cu ajutorul laserului ClearLift. Acesta este apreciat în întreaga lume pentru tratamentele eficiente și nedureroase, fie că vorbim despre cele de reducere a ridurilor și a liniilor fine, despre cele de îmbunătățire a texturii pielii sau despre cele de augmentare a buzelor.

Concret, cum funcționează ClearLift? Energia laserului îmbunătățește culoarea și conturul buzelor, reduce semnele de îmbătrânire din jurul gurii și, nu în ultimul rând, adaugă volum buzelor. Studiile efectuate arată că acest lucru este posibil prin stimularea naturală a producției de colagen și elastină.

Ba mai mult, rezultatele sunt vizibile încă după prima ședință, deoarece ClearLift acționează adânc în derm.

Important de menționat este faptul că acesta nu afectează în vreun fel epiderma, avantaj care-l aduce în topul internațional al procedurilor de augmentare a buzelor.

Numărul ședințelor necesare pentru a te bucura de buze pline

După cum ai aflat deja, rezultatele augmentării buzelor cu laserul ClearLift sunt vizibile încă după prima ședință.

Cu toate acestea, pentru maximizarea rezultatelor, îți recomandăm să efectuezi 6 ședințe. În cadrul Estetiq Medical Center, procedura de augmentare a buzelor este realizată de un medic dermatolog și este total neinvazivă.

Îți reamintim și că beneficiezi de informații și recomandări de specialitate din partea medicilor noștri dermatologi – atât înaintea fiecărei proceduri, cât și după. Împreună, găsim cele mai bune soluții pentru sănătatea și frumusețea ta, iar tu te bucuri de rezultate pe măsură, pe termen lung, la prețuri avantajoase.

Ce mai trebuie să știi înainte de a te programa la prima ședință de augmentare a buzelor cu laserul ClearLift

  • Pe lângă faptul că augmentarea buzelor cu laser este o procedură eficientă, sigură și total neinvazivă, aceasta te ajută să ai buze cu un aspect 100% natural.
  • Intervalul dintre două tratamente este de aproximativ 2-3 săptămâni. Medicul dermatolog îți va spune, încă de la prima ședință, când este necesar să vii la a doua. Acesta va stabili un plan de tratament adaptat nevoilor tale.
  • În timpul procedurii, asigură-te că nu porți niciun fel de machiaj (fond de ten, fard de obraz, ruj, gloss, balsam de buze etc.)
  • Pe toată durata tratamentului, este important să ții buzele lipite.

Concluzie

Ai decis că e momentul să-ți îndeplinești visul de a avea buze pline, bine conturate, cu un aspect 100% natural? Contactează-ne, fă-ți o programare, iar medicii noștri dermatologi îți vor transforma dorința în realitate.

Nu uita că îți stăm la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie în legătură cu tratamentul de augmentare a buzelor cu laser.

Ai o întrebare?

Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.