Skip to content Skip to footer
La Estetiq Medical, oferim servicii de injectare cu ProFhilo, o procedură revoluționară de întinerire a pielii, care folosește acid hialuronic pentru a stimula producția naturală de colagen și elastină.
Procedura constă în injectarea de Profhilo în zonele selectate ale feței, gâtului sau decolteului, pentru a combate semnele îmbătrânirii, cum ar fi ridurile fine, pielea lăsată și pierderea volumului. Profhilo conține o formulă specială de acid hialuronic cu greutate moleculară medie, care pătrunde în piele și stimulează producția naturală de colagen și elastină, pentru a oferi un efect de întinerire natural și progresiv.
Procedura este non-invazivă și durează aproximativ 30 de minute. În general, se recomandă două sau trei sesiuni la intervale de patru săptămâni pentru a obține cele mai bune rezultate. Deoarece ProFhilo este fabricat din acid hialuronic natural, riscul de reacții alergice sau de respingere este minim, iar efectele durează între 6 și 12 luni.

Pe lângă faptul că oferă o întinerire naturală și progresivă a pielii, ProFhilo este cunoscut pentru capacitatea sa de a hidrata pielea în profunzime, ceea ce îi conferă un aspect mai proaspăt și luminos. De asemenea, procedura este confortabilă și fără durere, deoarece ProFhilo conține lidocaină, un anestezic local.

Dacă dorești să încerci ProFhilo și să îți întinerești pielea, programează o consultație cu unul dintre specialiștii noștri de la Estetiq Medical Center. Ei te vor ajuta să alegi tratamentul potrivit pentru nevoile și obiectivele tale individuale

Tratament ProFhilo

1 Zonă
ron1500
Programare
Oferta

Tratament ProFhilo

2 Zone
ron2750
Programare

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal