Skip to content Skip to footer

Blefaroplastia este o procedură efectuată pe pleoapa superioară sau inferioară pentru a îndepărta excesul de piele care poate afecta funcția ochiului, inclusiv obstrucționând câmpul vizual.

Odată cu trecerea timpului, cele mai multe dintre femei observă că pielea pleoapelor devine mai laxă iar asta aduce câțiva ani în plus pe chipul lor. Blefaroplastia chirurgicală este o soluție pentru a obține un aspect mai tânăr, însă nu toată lumea este adepta intervențiilor chirurgicale.

La Estetiq Medical Center, poți scăpa de ridurile din jurul ochilor și de pleoapele căzute, cu o procedură nonchirurgicală realizată cu aplicatorul Colibri, cel mai inovator dispozitiv în domeniu, lansat de Alma Lasers.

play

Colibri

Aplicatorul Colibri este cea mai avansată soluție disponibilă pe piață pentru blefaroplastia nechirurgicală, linii fine, riduri periorbitale, periorale și pentru xantelasmă. Țintind zone anatomice greu accesibile și greu de tratat, cum ar fi cea periorbitală și periorală, această soluție se poate concentra pe excesul de piele laxă, care, în alte cazuri, necesită intervenție chirurgicală și perioade prelungite de recuperare prelungite.

Colibri utilizează tehnologia bazată pe RF Unipolar pentru a produce scântei de Microplasmă, furnizând energie printr-un vârf special care creează microperforații controlate.

Acestea determină contracția țesutului, rezultând o piele mai strânsă și mai fină. Colibri oferă o alternativă extrem de eficientă la tratamentele mai invazive utilizate astăzi pentru a reda luminozitatea chipului prin îndepărtarea imperfecțiunilor de la nivelul ochiului.

Blefaroplastie microplasmă

1 Şedinţă

Blefaroplastie cu microplasmă

1 Şedinţă (pleoapă superioară și pleoapă inferioară)
ron1000
Programare

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal