Skip to content Skip to footer

Vă doriți buze perfecte?

Nu sunteți singura!

De la picturile renascentiste până la vedetele de pe covorul roșu, oamenii caută buzele perfecte de secole.
Nu este de mirare că tehnicile de machiaj și substanțele de umplere a buzelor sunt populare printre cei care doresc să-și îmbunătățească fizionomia. Simpla aplicare a rujului roșu te poate face să te simți mult mai încrezătoare! Cu toate acestea, soluțiile temporare au dezavantaje iar injectarea substanțelor pentru volumizare poate fi dureroasă.

Din fericire, o nouă tehnică de îmbunătățire a buzelor, cu laserul ClearLift, poate remedia toate aceste probleme și vă poate ajuta să obțineți buzele pe care le visați! În general, femeile își doresc ca buzele să arate mai pline, mai colorate și proporționale. S-ar putea să vă surprindă să aflați că există o adevărată știință în spatele buzelor perfecte. Cu proporțiile, forma și culoarea potrivite, oricine poate avea buzele ideale.
Clearlift

Care este buza perfectă?

Câteva studii au analizat modul în care oamenii percep atractivitatea buzelor.
Un studiu din 2017 a folosit un focus grup pentru a privi fotografiile femeilor cu buzele foto-editate în diferite forme și dimensiuni. Rezultatele lor au arătat că cele mai atractive buze feminine sunt cele cu 53,5% mai mari față de buzele din imaginea originală.
Cele mai atractive buze au ocupat o porțiune relativ mică din partea inferioară a feței – mai puțin de 10%.

Oamenii au apreciat un raport de 1:2 între buza inferioară și cea superioară.
Culoarea, textura, conturul și volumul au fost toate importante pentru buza ideală. Aceste rezultate ale studiului ne oferă o imagine mai clară despre cum arată „buza perfectă” pentru mulți oameni. Când sunteți supus unui tratament laser, așa cum este ClearLift, cunoașterea acestor dimensiuni vă poate ajuta să obțineți rezultate ideale pentru buzele dvs.

Cum vă ajută ClearLift să obțineți buze perfecte?

Tehnologia ClearLift utilizează un laser non-ablativ pentru a îmbunătăți aspectul buzelor naturale fără durere. Laserul stimulează țesutul pentru a crea buze mai pline și mai aproape de raportul de aur de 1: 2.

Undele laser pătrund adânc pentru a îmbunătăți culoarea, volumul natural și conturul, creând în același timp un aspect neted.

Această tehnică blândă este mult mai puțin invazivă decât injecțiile și durează mult mai mult decât rujul. Veți obține buze frumoase, senzuale, cu aspect mai tineresc, fără a fi necesare substanțe de umplere!
Deoarece ClearLift este nedureros, nu este necesară anestezia. Un estetician cu experiență va realiza procedura, insistând pe anumite zone, precum buza inferioară și arcul lui Cupidon.

ClearLift mărește buzele subtil, pe parcursul a mai multe săptămâni

Încercați tehnologia ClearLift pentru un aspect perfect natural al buzelor. Obținerea buzelor perfecte este greu de realizat, dar cu tehnologia ClearLift, este posibil și nedureros! Uitați de tehnicile frustrante de machiaj și de injecțiile dureroase.

Buzele tale perfect conturate și frumoase sunt la doar câteva tratamente distanță.
Programați-vă pentru a încerca ClearLift și pentru a începe călătoria către atingerea buzelor la care ați visat întotdeauna!

Augmentare buze cu laser

1 Ședință

Augmentare buze cu laser Clearlift

6 ședințe
ron3000
Programare

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal