Skip to content Skip to footer
Mezoterapia este o procedură minim invazivă care presupune injectarea unui cocktail de substanțe a cărui compoziție este stabilită de medicul dermatolog în funcție de nevoile și situația pacientului. Acesta conține vitamine, substanțe minerale, acid hialuronic, substanțe vegetale naturale, substanțe lipolitice, substanțe vasodilatatoare, cu efecte spectaculoase la nivel facial și corporal.
Această infuzie de ingrediente livrate în stratul mijlociu al pielii (mezoderm) îmbunătățește instantaneu aspectul pielii terne, obosite și ridurile superficiale. De asemenea, ajută la eliminarea excesului de grăsime, la tratarea petelor pigmentare și vindecă alopecia, o afecțiune la nivelul scalpului, care determină căderea părului.

Aplicabilitate

La nivel facial, efect de rejuvenare

Mezoterapia injectabilă la nivel facial estompează ridurile fine, hidratează tenul şi îl ajută să producă elastină şi colagen, două substanţe esențiale pentru elasticitatea naturală a pielii. Tratamentul are rol nutritiv, antioxidant, stimulează microcirculaţia şi metabolismul celular local, efectul final fiind cel de rejuvenare.

La nivel corporal, efect lipolitic

La nivel corporal, mezoterapia injectabilă are rol de remodelare prin eliminarea grăsimii și a celulitei din zone precum abdomen, coapse, șolduri și brațe.

La nivelul scalpului,
stimulează creșterea firului de păr

Mezoterapia injectabilă poate trata alopecia, afecțiune de la nivelul scalpului, care provoacă pierderea podoabei capilare.

Beneficii

Procedură nedureroasă, minim invazivă
Utilizează un nivel concentrat ridicat de vitamine și amestecuri nutritive
Rezultate vizibile imediat
Tratează numeroase afecțiuni ale pielii
Tratament personalizat, în funcție de nevoile pacientului

Timpul de tratament este de aproximativ 30 de minute și, deși nu este o procedură dureroasă, pacientul poate simți un ușor disconfort. Astfel, în cazul celor cu piele sensibilă, se poate folosi o cremă anestezică. Procedură este urmată de aplicarea unei măști calmante.


Se recomandă un număr de 6-8 ședințe, realizate la un interval de 1-2 săptămâni.
Deși rezultatele sunt vizibile imediat și persistă aproximativ un an, se recomandă tratamente de întreținere.

Contraindicații

Femeile însărcinate
Femeile care alăptează
Persoane cu herpes pe zona care necesită tratament
Persoane cu boli autoimune sau alergii la substanțele injectate
Persoanele cu boli dermatologice active

Mezoterapie injectabilă

1 Şedinţa

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal