Skip to content Skip to footer

Descoperă clearlift, lifting facial nechirurgical

Îndrăgosteşte-te din nou de tenul tău!

Strălucirea și textura netedă sunt indicatorii tenului tânăr. Însă îmbătrânirea naturală și expunerea la soare provoacă riduri, linii fine, pete solare, imperfecțiuni iar pielea își pierde tonusul și elasticitatea. ClearLift a fost desemnat cel mai bun tratament antiaging al anului 2019, la Gala My Face My Body din SUA.

Această metodă de lifting facial non-invaziv, cu laser, este recunoscută în întreaga lume pentru efectele imediate asupra pielii și este considerată de medicii esteticieni ca fiind cea mai cuprinzătoare soluție de tratament Q-Switched Nd: YAG disponibilă astăzi.

Clearlift tratează o varietate de imperfecțiuni ale pielii legate de vârstă, incluzând riduri, linii fine, fotoîmbătrânire, nuanță neuniformă și laxitate cutanată.

ClearLift este sigur și eficient chiar și pentru zonele delicate precum fața, gâtul și decolteul. Se bazează pe o metodă unică de dispersie a energiei, care emite impulsuri înguste și inegale ca intensitate, rezultând un tratament mai eficient.

Clearlift

Cum acționează Clearlift

Tratamentele laser ClearLift utilizează un puternic laser Pixel Q-Switch. Această terapie cu lumină direcționată stimulează producția de colagen. Colagenul nou este cheia pentru o piele fermă și luminoasă. Pe măsură ce îmbătrânim, producția de colagen încetinește dramatic, aceasta fiind cauza principală a majorității liniilor fine, ridurilor, cearcănelor și a altor semne de îmbătrânire. Stimulând producția de colagen, ClearLift are rezultate impresionante în ștergerea urmelor timpului.

Această procedură inovativă de lifting facial cu laser este nedureroasă și nu presupune timp de recuperare. ClearLift este o terapie de tip lunch break deoarece durează doar 20 de minute pentru a finaliza tratamentul. După aceea, îți vei continua rutina zilnică. Fără bandaje, roșeață, urme de ace sau vânătăi. Majoritatea clienților descriu senzația din timpul tratamentului ca pe o căldură confortabilă din interior spre exterior, care aduce o strălucire instantanee, naturală.

Fără durere chiar şi în zonele cele mai delicate

Ridurile, liniile fine, fotopigmentarea, tenul neuniform sau cel fără elasticitate pot fi îmbunătățite semnificativ cu ajutorul laserului fracțional non-ablativ Q-Switched 1064, cu tehnologia Near Infrared (NIR) sau cu o combinație a acestora două, pentru rezultate spectaculoase.
Tratamentele pentru ten Harmony tratează probleme existente și previn apariția semnelor îmbătrânirii prin stimularea producției de colagen.

Lifting facial
Leziuni pigmentare

Eficient chiar şi în cazul fototipurilor închise

Aspectul de piele pigmentată poate fi eliminat prin inducerea fotodermolizei selective a cromoforului de melanină din țesutul afectat. Acest proces poate fi stimulat pe toate straturile leziunii pigmentare, chiar și pentru leziunile care apar pe pielea închisă la culoare, cu ajutorul tehnologiei Dye-SR, a laserului Nd:YAG Switched sau orice dintre acestea două combinată cu tehnologia IMPACT, pentru rezultate rapide.

Laser ClearLift (rejuvenare, lifting facial)

1 Sedinta
ron1000
Programare

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal