Skip to content Skip to footer

Îndepărtează tatuajele colorate cu laserul ClearLift

Tatuajele nedorite, întunecate și multicolore, pot fi eliminate în siguranță și în mod eficient cu ajutorul tehnologiei Alma ClearLift de pe platforma Harmony XL PRO.

Sistemele anterioare de îndepărtare a tatuajelor cu laser au fost adesea ineficiente în îndepărtarea celor mai multe tipuri de tatuaje. Mai mult, aceste lasere nu aveau precizia necesară pentru a limita riscurile de deteriorare permanentă a pielii. Din fericire, ClearLift este un laser sigur și eficient, unul dintre singurele metode de a elimina tatuajele întunecate și multicolore, cu cel mai mic risc de a cauza leziuni pielii.

Îndepărtarea cu succes a tatuajului multicolor necesită un laser cu putere mare, care poate furniza suficientă energie în absorbția unei game largi de culori. Folosind o combinație de lungimi de undă laser care vizează diferite culori de cerneală, fasciculele luminoase de intensitate înaltă despart particulele din tatuaj, dezvăluind o piele curată, cu risc minim de cicatrici sau hipopigmentare (pierderea culorii pielii).

ClearLift este un laser Q-Switched care poate opera 2 lungimi de undă diferite pentru a fi eficient pe o gamă variată de culori: YAG 1064 nm este ideal pentru tratarea culorilor mai închise (negru, albastru și verde), în timp ce lungimea de undă de 532 nm este eficientă pentru culori precum roșu, portocaliu și galben. Q-Switched are un efect mecanic, spărgând particulele de cerneală din tatuaj prin vibrații. Pe măsură ce zona se vindecă, sistemul imunitar al organismului elimină particulele de cerneală distruse, ceea ce face ca tatuajul să se estompeze.

Cum funcționează îndepărtarea tatuajelor cu laser

Fiecare culoare de cerneală necesită o lungime de undă și o cantitate de energie laser diferită pentru a fi înlăturată eficient. ClearLift operează 2 lungimi de undă diferite pentru a fi eficient atât pe culori mai închise, cât și pe culori puternice precum roșu și portocaliu.

Tratamentul descompune particulele de cerneală fără a provoca deteriorarea pielii. Acest lucru se realizează printr-un efect foto-acustic creat prin impactul energiei laser livrate cu impulsuri foarte scurte pe cerneala vizată. În timp, procesele naturale de vindecare ale corpului (sistemul limfatic) elimină fragmentele de cerneală din corp. Acest lucru permite tatuajului tău să se estompeze, cu riscuri minime de cicatrizare sau decolorare a pielii.

Beneficii

Îndepărtarea unui tatuaj este o decizie la fel de personală ca aceea de a-ți face unul. Indiferent care sunt motivele pentru care îți dorești să elimini un tatuaj de pe corpul tău, meriți un proces eficient și lipsit de durere. ClearLift permite îndepărtarea tatuajelor cu mai puține tratamente, economisind bani și reducând disconfortul resimțit.

Îndepărtează cu succes tatuajele nedorite
Laser cu putere mare
Acoperă o gamă largă de culori

Îndepartarea tatuajelor

1 Ședință

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal