Skip to content Skip to footer
PRP (plasma bogată în plachete) este un tratament natural care utilizează plasma din propriul tău sânge pentru a stimula regenerarea celulelor și pentru a îmbunătăți aspectul general al pielii sau pentru a opri căderea părului și a-I stimula regenerarea. Procedura constă în extragerea unei cantități mici de sânge, care este apoi centrifugat pentru a separa plasma de celulele roșii și albe ale sângelui. Plasma, care conține o concentrație ridicată de factori de creștere și proteine esentiale pentru regenerare, este apoi injectată în zonele selectate ale feței.

Procedura PRP este foarte eficientă pentru tratarea unui număr de probleme ale pielii, cum ar fi acneea, cicatricile, pigmentarea și îmbătrânirea pielii. Este o metodă naturală, non-chirurgicală și sigură de a obține o piele mai sănătoasă și mai tânără.

În plus față de beneficiile pentru ten, terapia PRP poate fi utilizată și în tratamentul căderii părului. La Estetiq Medical, oferim servicii de terapie PRP pentru scalp, care ajută la îmbunătățirea sănătății scalpului și la prevenirea căderii părului.

Procedura de terapie PRP pentru scalp este similară cu cea pentru PRP facial, constând în recoltarea unei cantități mici de sânge din propriul tău corp, procesarea acestuia pentru a separa plasmă bogată în trombocite și injectarea soluției rezultate în scalp. Substanțele din plasmă ajută la stimularea creșterii părului și la îmbunătățirea sănătății scalpului, prin furnizarea de nutrienți și factori de creștere esențiali.

Terapia PRP pentru scalp poate fi benefică pentru persoanele care suferă de cădere excesivă a părului, subțierea părului sau care își doresc un păr mai sănătos și mai gros. Este o opțiune non-invazivă, care nu necesită timp de recuperare și poate fi combinată cu alte tratamente pentru a obține rezultate optime.

Dacă te confrunți cu probleme ale părului sau dorești să previi căderea excesivă a părului, contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre terapia PRP pentru scalp și pentru a programa o consultație cu unul dintre specialiștii noștri. La Estetiq Medical, suntem dedicați să îți oferim cele mai bune soluții pentru a te ajuta să te simți și să arăți cât mai bine.

Contactează-ne astăzi și programează o consultație cu unul dintre terapeuții noștri specializați în procedura de PRP. Împreună, putem găsi cea mai bună soluție pentru a îmbunătăți aspectul general al feței tale și pentru a te ajuta să te simți mai încrezător în propria ta piele.

PRP - Terapia Vampir

1 Şedinţa

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal