Skip to content Skip to footer

Infrashape este rezultatul  multor ani de cercetare asupra modului în care metabolismul poate fi îmbunătățit pentru a evita acumularea grăsimii în organism. Studiile arată că grăsimea se localizează numai în anumite părți ale corpului iar vacuumul și razele infraroșii aplicate pe zonele problemă potențează rezultatele exercițiilor fizice.

Infrashape combină pedalatul din poziție orizontală, sub presiune, cu acțiunea razelor infraroșii și a lămpilor cu colagen. Tratamentul se face într-un scaun special creat să mențină postura optimă și să utilizeze grupele potrivite de mușchi.

Infrashape este un tratament pe care îl poți face toată viața pentru că îmbină exercițiul fizic cu acțiunea razelor infraroșii care contribuie la eliminarea țesutului adipos prin transformarea lui în energie. Se produce astfel o curățare a organismului de toxinele pe care le luăm zilnic din apă, din aer și din alimente. Infrashape ajută organismul să neutralizeze aceste toxine ceea ce, pe termen lung, înseamnă mai puține afecțiuni.

Schimbă forma și aspectul general al corpului tău. Reduce grăsimea și te ajută să scapi de kilogramele în plus, fără a ține o dietă specială
Întărește musculatura, îmbunătășeste aspectul general
Îmbunătățește și accelerează metabolismul. Datorită acestui fapt, devine o armă redutabilă în lupta cu grăsimea
Curăță organismul, prevenind riscul afecțiunilor cardiovasculare
Reduce nivelul de stres și anxietatea
Rezultatele sunt pe termen lung. Chiar și după antrenament, corpul tău va lucra mult mai eficient și mușchii vor arde țesutul de grăsime

Bicicletă orizontală

Poziția culcat pe bicicletă este mai naturală decât cea tradițională. Unghiul spătarului este reglabil electric, astfel încât vei avea cea mai confortabilă poziție în timpul exercițiului. În această poziție eliberăm coloana vertebrală (în special secțiunea lombară) și articulațiile genunchiului și activăm mușchii abdominali.

Subpresiune maximă

Reduce celulita cu până la 80%
Scădere în circumferință între 8 și 20 cm

Susține arderea grăsimilor
Subțiază și modelează silueta
Îmbunătățește circulația sângelui (piele netedă, elastică și fermă)
Îmbunătățește funcționarea sistemului circulator și limfatic

Terapie prin infraroșu

Antrenamentul se realizează sub acțiunea unui spectru complet de radiații infraroșii IR-A, IR-B și IR-C care ajung direct în straturile subcutanate profunde. În acest fel, accelerează procesul metabolic, dilată vasele de sânge, fluxul sanguin este îmbunătățit iar țesuturile oxigenate.

Reduce celulita cu până la 80%
Reduce cu peste 50% durerea cauzată de osteoartrită

Curăță organismul de toxine
Curăță organismul de toxine
Detensionează corpul și reduce senzația de oboseală
Accelerează arderea grăsimilor
Oferă fermitatea pielii

Infrashape

1 Sedinta
Ofertă

Infrashape

10 Şedinţe

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal