Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Tratamente laser

Eliminarea alunițelor laser CO2

Îndepărtarea alunițelor cu ajutorul laserului este o procedură modernă, care vă ajută să eliminați rapid, în siguranță și fără dureri formațiunile benigne nedorite ale pielii. Laserul cu dioxid de carbon (CO2) a fost cunoscut pentru rezultatele precise pe care le oferă, pătrunzând în piele cu fascicule microscopice de lumină. Țesutul din jur rămâne neatins, permițând […]

Afla mai multe

Tratamentul xantelasmei cu laser

La Estetiq Medical Center, poți elimina xentelasma rapid si noninvaziv, cu laserul ClearSkin disponibil pe platforma Harmony de la Alma Lasers.

Afla mai multe

Îndepărtarea cicatricilor postacnee

Laserul fracțional CO2 pentru cicatricile pentru acnee este un tratament foarte sigur și eficient, care ajută la îmbunătățirea aspectului semnelor de cicatrice post-acnee.

Afla mai multe

Blefaroplastia nonchirurgicală cu laser CO2

Blefaroplastia este o procedură efectuată pe pleoapa superioară sau inferioară pentru a îndepărta excesul de piele care poate afecta funcția ochiului

Afla mai multe

Rejuvenare facială cu laserul CO2

La Estetiq Medical Center beneficiezi de cele mai performante tratamente laser pentru rejuvenare facială

Afla mai multe

Tratamentul vergeturilor laser CO2

Vergeturile sunt o problemă estetică pe cât de frecventă, pe atât de provocatoare, deoarece se formează adânc în interiorul dermului.

Afla mai multe

Îndepărtarea tatuajelor

Tatuajele nedorite, întunecate și multicolore, pot fi eliminate în siguranță și în mod eficient cu ajutorul tehnologiei Alma ClearLift de pe platforma Harmony XL PRO.

Afla mai multe

Tratament vascular ClearVein

Tratamentele ClearVein de la Harmony oferă soluții eficiente, non-invazive, care închid aceste vene și reduc sau elimină aspectul inestetic.

Afla mai multe

Terapie antiacnee ClearSkin

La Estetiq Medical Center beneficiem ClearSkin, de o soluție laser inovatoare care tratează acneea și cauzele apariției ei.

Afla mai multe

Rejuvenare facială ClearLift

Această metodă de lifting facial non-invaziv, cu laser, este recunoscută în întreaga lume pentru efectele imediate asupra pielii și este considerată de medicii esteticieni ..

Afla mai multe

Ai o întrebare?

Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.