Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Terapie antiacnee ClearSkin

COMBATE ACNEEA ACTIVĂ! REZULTATE DE DURATĂ

Timp de secole, acneea a fost considerată un episod normal în viața fiecăruia dintre noi și un simptom inevitabil al pubertății.  Astăzi, acneea apare cel mai des în rândul adolescenților, dar mulți adulți și femei însărcinate suferă de acnee persistentă. Nu trebuie să trăiești cu acneea cronică sau severă! La Estetiq Medical Center beneficiem de ClearSkin, de o soluție laser inovatoare care tratează acneea și cauzele apariției ei.

ClearSkin  – Tratament laser asistat de vacuum cu răcire

  • tratament sigur și eficient
  • potrivit pentru toate tipurile de ten
  • rezultate de durată
  • fără efecte adverse
  • piele mai netedă

ClearSkin combină în mod inovator un laser non-ablativ, o tehnologie de răcire cu contact paralel și o tehnologie de tip vid, tratând acneea în condiții de maximă siguranță și eficiență.

Laserul ER non-ablativ cu sticlă de 1540 nm pătrunde adânc sub piele, provocând leziuni termice glandelor sebacee, distrugând bacteriile P. acnes și reducând secreția de sebum, fără a afecta epidermul. Mecanismele integrate de tip vid extrag materialul sebaceu acumulat în pori, în timp ce contactul răcoritor protejează pielea, reduce durerea și permite o acțiune mai sigură asupra glandelor sebacee din derm.

Laserul de sticlă ER cu răcire și tratament de vid acționează asupra tuturor formelor de acnee vulgaris, (inclusive papule, pustule și noduli), având, totodată, un efect de întinerire, diminuând aspectul cicatricilor provocate de acnee și stimulând reînnoirea colagenului.

Tratamentul este adecvat tuturor tipurilor de piele, nu are efecte secundare și duce la obținerea unui ten mai neted și a unor rezultate de lungă durată.

ClearSkin este un tratament integrat în platforma Harmony XL PRO de la Alma Lasers. Laserul cu răcire ER:Glass este eficient în tratarea tuturor formelor de acnee vulgară și are un efect de rejuvenare prin stimularea producției de colagen.

Preț:

Laser Clear Skin (acnee, cicatrici postacnee)500 ron/ședință
Programeaza o consultatie

Solicita o oferta pentru Terapie antiacnee ClearSkin

    Ai o întrebare?

    Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.