Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Rejuvenare facială cu laserul CO2

Pe măsură ce îmbătrânim, culoarea și textura pielii noastre se schimbă. Încep să apară linii fine în jurul ochilor și gurii, precum și pe frunte. De asemenea, pot apărea pete și cute, ceea ce face ca textura pielii noastre să pară grosieră și neuniformă.

La Estetiq Medical Center beneficiezi de cele mai performante tratamente laser pentru rejuvenare facială, așa cum este tratamentul Pixel CO2. Acesta netezește și echilibrează pielea, îmbunătățind tonusul, elasticitatea și textura generală a sa. De asemenea, laserul CO2 ajută la reducerea pigmentării superficiale și a dimensiunii porilor, contribuind în același timp, la consolidarea pielii în fața proceselor de îmbătrânire.

Laserul CO2 utilizează o lungime de undă de 10.600 nm, care este ideală pentru reînnoirea matricei de colagen și o alegere optimă pentru tratarea unei game extinse de probleme dermatologice. Acest tip de laser este recunoscut pentru rezultatele sale spectaculoase în tratarea efectelor îmbătrânirii asupra pielii, precum riduri, linii fine, culoare neuniformă și laxitate.

Tratamentele de refacere a pielii cu laserul Pixel CO 2 sunt sigure, eficiente și sunt potrivite pentru toate tipurile de piele.

Spre deosebire de rejuvenarea tradițională cu laser ablativ, care îndepărtează întregul strat superior al pielii, Alma Pixel CO2 implementează o metodă de livrare fracționată care creează în piele perforații de dimensiunea unor pixeli, lăsând țesutul înconjurător intact. Păstrarea pielii nedeteriorate între perforații permite o vindecare mai rapidă în timp ce procesul de vindecare a rănilor promovează re-epitelizarea accelerată, generarea de colagen, regenerarea țesuturilor și contractura fibrelor existente.

Tratamentul fracțional controlează și reduce semnificativ riscul de reacții adverse, cum ar fi hipopigmentarea, cicatrizarea, hiperpigmentarea post-inflamatorie, infecția și eritemul persistent. De asemenea, pacienții beneficiază de perioade de recuperae mult mai scurte și de un confort sporit al pacientului în comparație cu refacerea tradițională.

Metoda fracționată este ideală pentru refacerea pielii și tratamente de întinerire, inclusiv tratamentul cicatricilor, îmbunătățirea tonusului, elasticității și texturii pielii și reducerea pigmentării superficiale

Programeaza o consultatie

Solicita o oferta pentru Rejuvenare facială cu laserul CO2

    Ai o întrebare?

    Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.