Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Tratamentul laser al leziunilor vasculare – ClearVein

Leziunile vasculare, venele varicoase, venele lărgite de pe picioare și venele păianjen constituie o problemă de sănătate dublată de aspectul cosmetic nedorit. La apariția lor contribuie o serie de factori, ce țin atât de cauze ereditare, dar și de modificările hormonale, statul mult în picioare, expunerea excesivă la soare și obezitatea. Din fericire, multe leziuni vasculare comune sunt tratabile și rezultatele pot fi văzute rapid. Ca lider în industria laserelor cosmetice, Alma Lasers  a creat Harmony XL Pro ClearVein, o opțiune avansată, ce tratează în mod sigur și eficient leziunile vasculare.

Un număr mare de bărbați și femei din întreaga lume suferă de tulburări ale vaselor de sânge (leziuni vasculare). Acestea sunt rezultatul acumulărilor de sânge, care determină apariția vaselor de sânge mărite și albăstrui din apropierea suprafeței pielii, cauzând, adesea, îngrijorări de ordin cosmetic și medical. În timp ce unele leziuni sunt prezente încă de la naștere, majoritatea se dezvoltă odată cu înaintarea în vârstă, putând apărea pe aproape orice zonă a corpului, însă, cel mai frecvent, pe picioare și față.  Îmbunătățirea sănătății cardiovasculare generale cu ajutorul unei diete sănătoase și a unui stil de viață activ contribuie la prevenirea problemelor aspectului venelor, însă, fiind și o afecțiune cauzată de un sindrom ereditar, nu poate fi evitată complet.

Factori care contribuie la dezvoltarea leziunilor vasculare:

  • Genetici
  • Expunerea îndelungată la soare și vânt
  • Medicamente care lărgesc vasele de sânge
  • Sarcina
  • Modificările hormonale
  • Înaintarea în vârstă
  • Consumul excesiv de alcool
  • Traumatisme la nivelul pielii
  • Incizii chirurgicale
  • Statul în picioare pe o perioadă îndelungată

Leziunile vasculare comune includ capilarele rupte, rozaceea, petele port-wine, hemangiomele și angiomele cherry. Din păcate, aceste leziuni nu dispar fără tratament, însă răspund la tratamentul laser. Ca atare, tratamentul cu laser al leziunilor vasculare rămâne una dintre aplicațiile mai frecvente ale laserelor în dermatologie.

Soluții eficiente de la Harmony XL Pro ClearVein

Tratamentele ClearVein de la Harmony oferă soluții eficiente, non-invazive, care închid aceste vene și reduc sau elimină aspectul inestetic. Tratamentul non-invaziv cu laser utilizează un impuls lung de energie ușoară pentru a distruge vena afectată. Energia undelor țintește în mod precis zona de sub suprafața pielii, astfel încât stratul superior al pielii să rămână complet intact și neatins. Vena absoarbe energia laserului, rezultând o albire imediată a vasului de sânge.

Avantajele utilizării Harmony XL Pro ClearVein

Cu ajutorul tratamentului cu laser Harmony XL Pro ClearVein, nu este nevoie de intervenție chirurgicală, anestezie, geluri sau ace și poți să te întorci la activitatea normală imediat după cele 30 de minute ale procedurii. De asemenea, ClearVein este sigur pentru toate tipurile de piele și oferă o procedură lipsită de durere, non-invaziv și fără efecte secundare.

Cât durează rezultatele

În funcție de gravitatea cazului, medicul care utilizează laserul ClearVein poate recomanda până la trei ședințe, dar tehnologia avansată de fluorescență (AFT) și tehnologia laser de ultimă generație fac posibilă reducerea și eliminarea problemelor într-o singură ședință.

Rezultatele sunt definitive pentru vasele tratate, însă nu se exclude apariția de noi leziuni vasculare pe alte arii cutanate.

Ai o întrebare?

Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.