Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Tratamente faciale de primăvară. Sfatul dermatologului în funcție de tipul de ten

Îngrijirea tenului este pentru fiecare dintre noi o prioritate, iar pielea feței, fiind cea mai expusă zonă a corpului, are nevoie de o atenție specială, în funcție de anotimp. Trecerea de la iarnă la primăvară supune tenul la variații climatice semnificative, impunându-se o rutină specifică de îngrijire.

Exfoliere, purificare și hidratare prin hidradermabraziune

Hidradermabraziunea este un tratament facial 3 în 1 care permite exfolierea și curățarea în profunzime a pielii, cu acțiune simultană de hidratare. Procedura potrivit tuturor tipurilor de ten, chiar și celor mai sensibile, pentru că nu folosește particule abrazive, iar impuritățile sunt eliminate fără ca pielea să fie lezată. Exfolierea blândă deschide porii, iar resturile și celulele moarte sunt îndepărtate printr-o aspirație profundă, dar nedureroasă. La final, în piele este infuzat un ser nutritiv, cu o concentrație ridicată de antioxidanți, care protejează, hidratează și reîmprospătează tenul.

‘’Recomandăm procedura în special tenurilor mixte și grase, încărcate, care au pori mari și congestionați, puncte negre și acnee. Hidradermabraziunea DermaClear disponibilă în clinica noastră asigură curățarea profundă a porilor și reducerea dimensiunii lor, îndepărtarea comedoanelor și reglarea sebumului. Este una dintre cele mai eficiente proceduri pentru combaterea acneei și a punctelor negre, deoarece nu numai că localizează focarul și îl vindecă, ci îndepărtează și sursa comedoanelor.’’ Dr. Cristina Cucu, dermatolog

Oxigenarea facială din interior

Oxigenul este elementul principal care susține viața și are are un rol primordial în activitatea celulelor noastre. Practic, celula este organismul uman în miniatură, fiind dotată cu receptori care să capteze oxigenul şi să asimileze nutrienţii. Deficitul de oxigen afectează procesul de regenerare celulară iar efectele sunt vizibile la nivelul pielii.  Oxigenarea pielii înseamnă recăpătarea tonusului, a luminozităţii și a unui aspect sănătos. Oxigenul şi principiile active lucrează în sinergie pentru a elimina radicalii liberi şi în acelaşi timp pentru a stimula producerea de colagen şi elastină.

La Estetiq Medical Center, beneficiezi de OxyGeneo, conceptul unic de oxigenare a tenului din interior, care stimulează mecanismele naturale ale organismului, pentru o piele revitalizată și un ten echilibrat. Acesta este inspirat de puterile vindecătoare ale izvoarelor calde naturale, recunoscute pentru concentrația lor mare in dioxid de carbon ce ajuta la stimularea oxigenului din piele. Tehnologia OxyGeneo aduce puterea de vindecare hrănitoare şi regeneratoare a naturii prin declanşarea unei reacţii în corp care direcţionează oxigenul către zona tratată, permiţând o absorbţie optimă de nutrienţi regeneranţi.

În funcție de nevoile tenului tău, dermatologii nostri îți vor recomanda soluția Geneo potrivită.

tratamente geneo

Tratament facial pe bază de cărbune, pentru echilibrarea tenului gras

Pentru persoanele care au un ten mixt sau gras, tratamentul Geneo Balance pe bază de cărbune din bambus, are un efect de detoxifiere și curățare și previne apariția pustulelor. Acesta conține și extract de camu-camu cu conținut ridicat de vitamine și antioxidanți, acid mandelic cu rol în tratarea acneei, precum și un serum cu un derivat al acidului azelaic, acid salicilic, peptide, ulei de jojoba și argan, extract de vanilie și coada calului. Tratamentul purifică și netezește tenul gras și ajută la îmbunătățirea aspectului și texturii acestuia.

Tratament facial pe bază de alge roșii, pentru rejuvenarea tenului

Algele roșii, un puternic antioxidant cu efecte anti-îmbătrânire, precum și acidul cafeic și retinolul sunt recunoscute pentru tratarea semnelor îmbătrânirii, oferind pielii terne un aspect întinerit. Toate aceste ingrediente active sunt conținute de protocolul Geneo Revive. Efectul tratamentului este completat de un complex de peptide și floare de colț, nutrienți și vitamine precum jojoba și ulei de argan, vanilie și extract de coada calului, ingrediente care încurajează producția de colagen și reduc semnele îmbătrânirii.

Tratament facial cu vitamina C, pentru un ten luminos

Creat pentru a oferi luminozitate tenului afectat de hiperpigmentare, tratamentul Geneo Illuminate conține acid kojic și vitamina C pentru un efect uniform al nuanței pielii, extract de opuntia și de morcov pentru hidratare și netezire, precum și extract de scoarță de arbore și derivați de aminoacizi, ingrediente hidratante și nutrienți cum sunt trigliceridele, jojoba și complexul de ulei de argan, vanilia și extractul de coada-calului. Acest tratament este recomandat primăvara pentru un aspect îmbunătățit al pielii și un ten luminos.

Programează-te pentru o consultație și pentru a primi recomandările specialiștilor noștri în funcție de nevoile tenului tău.

Ai o întrebare?

Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.