Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Tratament facial OxyGeneo

Ai nevoie de un tratament facial rapid, noninvaziv și cu efecte pe termen lung? OxyGeneo este inovația care a schimbat industria frumuseții la nivel mondial și de care poți beneficia și tu la Estetiq Medical Center.

OxyGeneo este un concept unic de îngrijirea a tenului, care stimulează mecanismele naturale ale organismului, pentru o piele revitalizată și un ten echilibrat. Tehnologia OxyGeneo declanșează procesul natural de oxigenare, ceea ce duce la o piele mai netedă și revitalizată, cu efecte vizibile după prima ședință de tratament.

OxyGeneo este recunoscut în cele mai renumite centre spa și de înfrumusețare din lume ca fiind 3-in-1 Super Facial pentru că asigură, într-un singur tratament, 3 pași esențiali de îngrijire a tenului:

  1. exfoliere
  2. infuzie de nutrienți
  3. stimularea procesului natural de oxigenare a pielii, prin aportul de CO2.

Puterea oxigenării naturale, completată de efectul anti-îmbătrânire al radiofrecvenței tripolare Tripollar RF, ambele îmbunătățite de puterea ultrasunetelor, oferă rezultate vizibile imediat și efecte de întinerire pe termen lung.

monica barladeanu oxygeneo

Descrierea tratamentului

Aportul de CO2 pe suprafața pielii declanțează stimularea oxigenării naturale a pielii, crește fluxul de sânge și procesele metabolice naturale și contribuie la un ten cu aspect mai tânăr și mai sănătos.

Cum se desfășoară tratamentul OxyGeneo

Protocolul de tratament este bazat pe capsula inovatoare OxyPod, care combină beneficiile ingredientelor active cu exfolierea și oxigenarea. Aplicarea OxyPod pregătește tenul pentru tratament și infuzează ingredientele active într-un singur pas.

Aplicarea OxyPod este urmată de aplicarea serumului Geneo, cu ajutorul dispozitivului pentru masaj sau al celui cu Ultrasunete. Efectul sinergetic al celor două produse se bazează pe inovații în biologie, chimie și tehnologie. Fiecare OxyPod conține o combinație de ingrediente în stare latentă, care sunt activate la contactul cu gelul primer Geneo.

 
 

Tipuri de tratamente OxyGeneo

Kit-ul de tratament Geneo este disponibil în 3 variante: Geneo Balance Charcoal Facial pentru purificarea și echilibrarea tenului gras și îmbunătățirea texturii și aspectului acestuia, Geneo Revive Red Algae Facial pentru revitalizarea pielii terne și reducerea ridurilor fine și Geneo Illuminate Vitamina C Facial pentru uniformizarea nuanței tenului, îmbunătățirea aspectul de piele pigmentată și întinerirea tenul. OxyGeneo oferă beneficiile ingredientelor naturale, atent selecționat (cărbunele de bambus, algele roșii, vitaminele C, uleiurile de Aragan și Jojoba, vitaminele, antioxidanții și peptidele) într-un tratament cu efect puternic, dedicat tuturor tipurilor de ten și nevoilor specifice ale acestuia.

BALANCE: Tratament facial pe bază de cărbune

Geneo Balance purifică și netezește tenul gras și ajută la îmbunătățirea aspectului și texturii acestuia. Geneo Balance OxyPod conține cărbune din bambus pentru un efect de detoxifiere, extract de camu-camu cu conținut ridicat de vitamine și antioxidanți și acid mandelic ce ajută la tratarea tenului cu tendință acneică. Serumul Geneo Balancing completează efectul tratamentului datorită antioxidanților puternici, vitaminelor, nutrienților și ingredientelor purificatoare (acid salicilic, peptide, ulei de jojoba și argan, extract de vanilie și coada calului), precum și datorită unui derivat al acidului azelaic.

Echilibrarea tenului gras nu a fost niciodată mai ușoară.

REVIVE: Tratament facial pe bază de alge roșii

Geneo Revive împrospătează tenul tern, reduce liniile fine și îmbunătățește aspectul și textura generală a pielii. Geneo Revive OxyPod conține alge roșii, un puternic antioxidant cu efecte anti-îmbătrânire, precum și acid cafeic și retinol, cunoscute pentru tratarea semnelor îmbătrânirii, oferind pielii un aspect întinerit. Serumul Geneo Revive completează efectul tratamentului cu ingrediente care încurajează producția de colagen și reduce semnele îmbătrânirii. Serumul conține un complex de peptide și floare de colț, nutrienți și vitamine precum jojoba și ulei de argan, vanilie și extract de coada calului.

ILLUMINATE: Tratament facial cu vitamina C

Geneo Illuminate uniformizează nuanța tenului, îmbunătățește aspectul de piele pigmentată și întinerește tenul. Geneo Illuminate OxyPod conține acid kojic și vitamina C pentru un efect uniform al nuanței pielii, precum și extract de opuntia și de morcov pentru hidratarea și netezirea pielii. Serumul Geneo Illuminate completează efectul tratamentului cu ingrediente puternic iluminatoare precum extract de scoarță de arbore și derivați de aminoacizi, ingrediente hidratante și nutrienți precum trigliceride, jojoba și complex de ulei de argan, vanilie și complex din extract de coada-calului.

Tenul tău va străluci din interior.

DETOX: tratament facial cu extract de ceai verde

Oxypod-ul Geneo Detox conține antioxidanți puternici precum gluconatul de cupru și extract de ceai verde care protejează pielea radicalii liberi și de alți factori de mediu. Semnele de îmbătrânire sunt diminuate iar tenul își recapătă prospețimea, echilibrul și luminozitatea.

Serul Geneo Detox oferă protecție complementară și are un efect de purificare, susținând rezultatele obținute cu ajutorul oxypod-ului. Printre ingredientele active ale acestui ser sunt alantoina, Vitamina E și un complex calmant unic pe bază de ulei de marula și extract de nufăr alb.

 

 

HYDRATE: Hidratare cu puterea spirulinei albastre

Geneo Hydrate OxyPod include spirulină albastră, niacinamidă și acid lactobionic, lucrând împreună pentru a hidrata, reface și îmbunătăți abilitățile de menținere a hidratării pielii, rezultând un ten strălucitor, împrospătat și cu aspect mai tânăr.

Serul Geneo Hydrate oferă un efect complementar de revigorare și hidratare care susține și menține rezultatele obținute prin tratamentul de oxigenare Hydrating OxyPod, cu un complex hidratant unic și ingrediente active precum Vitamina E, Vitamina B, Acid Hialuronic, Aquaxyl, Ulei de Marula și Riboxyl.

PREȚ:

OxyGeneo390 ron
Abonament Oxygeneo / 4 sedinte1250 ron
Programeaza o consultatie

Solicita o oferta pentru Tratament facial OxyGeneo

    Ai o întrebare?

    Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.