Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Știri

Serviciile și tehnologiile pe care le punem la dispoziția clienților noștri sunt întotdeauna în atenția presei. Citește ce se scrie despre noi.

Interviu Criosauna – Revista Psychologies

Criosauna este o metodă ce constă în răcirea simultană a întregii suprafețe a corpului uman, în mediu gazos, la o temperatură de până la -180˚C. (continuare)

Revista Parinți și Copii – Dr. Daniela Bratu

Doamna Dr. Bratu Maria Daniela, medic homeopat, diabetolog, nutriţionist şi endocrinolog, ne-a explicat cum funcţionează homeopatia. (continuare)

Cele mai noi tehnologii de estetica si wellness, de acum reunite in showroom-ul Estetiq Solutions

Estetiq Solutions 1 Estetiq Solutions, reprezentantul exclusiv in Romania al unora dintre cei mai importanti producatori internationali de aparatura pentru centrele de infrumusetare, wellness si spa, a inaugurat pe 25 noiembrie, un nou spatiu de expunere pentru ... (continuare)

Tehnologii de ultima generatie pentru remodelare corporala si rejuvenare faciala in noul schowroom Estetiq Solutions

Daca pana in urma cu cativa ani, procedurile estetice erau concentrate exclusiv in saloane specializate si necesitau prezenta unor terapeuti calificati, in prezent putem vorbi despre ritualuri de frumusete ale caror efecte pot fi potentate in intimitatea caminului, gratie tehnologiilor ... (continuare)

Cu bicicleta la apa

Cand eram eu mult mai mică și mult mai suplă, adică orice și oricât aș fi mâncat, nu treceam de 45 de kile (azi ajung de la 54 la 58 și daca respir mai adânc, dar asta e altă poveste…), aveam o bicicletă ... (continuare)

Celulele stem vegetale, primavara tenului atopic | ECO LINE by CLARENA

Estetiq Solutions 4 Celulele stem vegetale, primavara tenului atopic | ECO LINE by CLARENA Tenul atopic, predispus la uscare excesiva si la inrosire, are foarte mult de suferit in timpul iernii. Din cauza temperaturilor scazute, circulatia sanguina este mai lenta, impiedicand ... (continuare)

OxyGeneo TechnologyTM, o abordare revolutionara a ingrijirii pielii

Tehnologia OxyGeneo si-a gasit sursa de inspiratie in cunoscutele puteri vindecatoare ale izvoarelor calde naturale. Izvoarele calde sunt cunoscute pentru concentratia lor mare de dioxid de carbon care ajuta la stimularea ... (continuare)

Ai o întrebare?

Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.