Skip to content Skip to footer
La Estetiq Medical, suntem dedicați să-ți oferim cele mai bune servicii pentru a te ajuta să-ți menții sănătatea și frumusețea. Serviciul nostru de masaj facial este conceput pentru a îmbunătăți aspectul pielii, pentru a reduce semnele de îmbătrânire și pentru a ajuta la relaxarea și revigorarea feței.
Masajul facial este o tehnică eficientă pentru a stimula circulația sanguină și limfatică, pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii și pentru a reduce apariția ridurilor și a liniilor fine. La Estetiq Medical, terapeuții noștri sunt specializați în tehnicile de masaj facial și vor utiliza mișcări blânde și presiuni adecvate pentru a ajuta la eliminarea tensiunii și la îmbunătățirea aspectului pielii.
Oferim o varietate de opțiuni de masaj facial, adaptate nevoilor tale individuale. Pentru a completa experiența de masaj facial, la Estetiq Medical utilizăm produse de înaltă calitate pentru îngrijirea pielii, cu ingrediente naturale, care ajută la hidratarea și nutriția pielii. Terapeuții noștri sunt pregătiți să îți ofere o experiență de relaxare și răsfăț într-un mediu sigur și confortabil.

Vino la Estetiq Medical și bucură-te de beneficiile serviciului nostru de masaj facial, pentru a-ți îmbunătăți aspectul pielii și pentru a te simți mai bine în propria ta piele.

Programările pot fi făcute prin telefon sau online, iar terapeuții noștri sunt întotdeauna disponibili pentru a te ajuta să găsești cea mai bună opțiune pentru tine.

Masaj Facial

1 Şedinţa
Oferta

Masaj Facial

4 Şedinţe

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal