Skip to content Skip to footer

Serviciul nostru de masaj corporal este creat pentru a oferi o experiență relaxantă și revigorantă pentru trup și minte. Efectuat de terapeuți calificați, masajul corporal este o metodă eficientă pentru a elibera tensiunea și stresul acumulat în timpul zilelor aglomerate și solicitante.

La Estetiq Medical Center, ne preocupăm de bunăstarea ta și de nevoile individuale ale fiecărui client. De aceea, oferim o gamă largă de tehnici de masaj pentru a te ajuta să-ți găsești echilibrul interior și să-ți îmbunătățești starea de sănătate generală. Fie că alegi masajul clasic, masajul de relaxare sau masajul terapeutic, terapeuții noștri vor ajusta presiunea, viteza și tehnicile utilizate pentru a se potrivi nevoilor tale individuale.

Pentru a te ajuta să experimentezi beneficiile complete ale masajului corporal, la Estetiq Medical utilizăm uleiuri naturale de înaltă calitate, care oferă hidratare și nutriție pielii. De asemenea, înainte de fiecare sesiune de masaj, terapeuții noștri vor discuta cu tine despre orice problemă sau zonă a corpului care necesită atenție specială.

Vino la Estetiq Medical și lasă-ne să te ajutăm să-ți găsești echilibrul interior și să-ți îmbunătățești starea de sănătate generală prin serviciul nostru de masaj corporal. Programările pot fi făcute prin telefon sau online, iar terapeuții noștri sunt pregătiți să te ajute să te simți bine într-un mediu relaxant și sigur.

Masaj Corporal

1 Şedinţa
Oferta

Masaj Corporal

4 Şedinţe

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal