Skip to content Skip to footer

Cel mai nou tratament de curățare și purificare a tenului. O piele perfectă în doar 30 de minute!

DermaClear este o soluție de hidradermabraziune 3 în 1, care curăță în profunzime, hidratează și hrănește pielea, lăsând-o proaspătă și netedă. Cu o tehnologie de ultimă generație care combină acțiunea de curățare și exfoliere, cu aplicarea eficientă a serurilor hrănitoare, DermaClear lucrează în profunzime, dar cu blândețe, curățând și hrănind pielea. Rezultatele sunt cu adevărat uimitoare și le vei vedea și simți instantaneu.
Cercetările au arătat că radicalii liberi, toxinele și substanțele chimice din mediul urban pot deteriora pielea, iar utilizarea extensivă a produselor de machiaj blochează porii și îmbătrânește pielea.
DermaClear are soluția. Sistemul cu vârf rotativ unic la 360° și acțiunea puternică de aspirație permit un proces de curățare în profunzime și extragerea impurităților, asigurând, în același timp, o penetrare extrem de eficientă a soluțiilor în piele. DermaClear purifică, hidratează și calmează simultan, infuzând pielea cu substanțe nutritive puternice și lăsând-o curată, hidratată și reîmprospătată.

3 pași pentru o piele proaspătă, fără imperfecțiuni

1. Curăță și exfoliază

Exfolierea blândă deschide porii și îndepărtează celulele moarte, lăsând tenul curat și împrospătat, expunând în același timp o suprafață a pielii sănătoase.

2. Îndepărtează și purifică

Resturile sunt îndepărtate din pori printr-o aspirație profundă, nedureroasă, ce lasă pielea curată și pregătită pentru o absorbție eficientă a soluțiilor hidratante.

3.Tratează și hidratează

Pentru a finaliza procedura, pielea este infuzată cu un ser nutritiv cu o concentrație ridicată de antioxidanți, care protejează, hidratează și reîmprospătează tenul.

De ce să alegi DermaClear?

Rezultate vizibile imediat
Fără disconfort sau iritații
Tratament rapid, fără timp de recuperare
Accelerează procesul de reînnoire celulară, lăsând pielea mai fină
Uniformizează culoarea și textura pielii
Minimizează dimensiunea porilor și aspectul cicatricilor superficiale
Diminuează liniile fine și ridurile
Perfect pentru rutina zilnică sau ocazii speciale
Permite o mai bună absorbție a ingredientelor hidratante, a antioxidanților și amplifică efectelor tratamentelor aplicate ulterior procedurii

Tratament facial DermaClear

1 Şedinţa

Programare

    Inapoi sus

    Toate ofertele direct pe email-ul tau personal