Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Rolul radiofrecvenței și al ultrasunetelor în remodelarea corporală

În ultimii ani, mulțumită inovației din domeniul esteticii, s-au dezvoltat numeroase tehnologii și echipamente de remodelare corporală, cu rezultate uimitoare, care combat depunerile de grăsime, celulita sau pielea lipsită de fermitate. Tratamentele care folosesc diverse metode de remodelare cu radiofrecvența sau ultrasunetele sunt printre cele mai căutate proceduri în acest moment, datorită eficienței și beneficiilor aduse formei corpului. Dar cum știi care este cel mai potrivit tratament pentru tine?

Radiofrecvența corporală are la bază aplicarea de unde electromagnetice, care încălzesc țesutul subcutanat, determină compresia fibrelor de colagen și spargerea celulelor adipoase. Ultrasunetele creează micro-vibrații invizibile, percepute foarte ușor de epidermă, care penetrează în profunzime pielea, cu efect de încălzire și de topire a grăsimilor.

Este important să știi ce rezultate vrei să obții și să discuți cu un specialist estetician, care îți poate recomanda cea mai potrivită tehnică pentru rezultate optime.

Radiofrecvența corporală

Acest tratament este o procedură non-invazivă, care, prin aplicarea de unde electromagnetice pe zone corpului cu probleme, stimulează circulația sanguină și regenerarea naturală a pielii. Undele acționează asupra țesuturilor, încălzesc dermul, fără a afecta epiderma, topesc depozitele de grăsime și facilitează eliminarea țesutului adipos și producția de colagen și elastină.

Radiofrecvența este o soluție eficientă pentru tonifierea locală a pielii, de la coapse și abdomen, până la brațe, gât sau decolteu. Tratamentul conferă fermitate, reducând celulita și vergeturile, fiind o alternativă non-invazivă și mult mai accesibilă la intervențiile chirurgicale și nu implică disconfort fizic pe durata sau după încheierea tratamentului.

Ultrasunetele

Tratamentul cu ultrasunete este o terapie excelentă pentru remodelarea corporală, fiind una din puținele soluții cu efect dublu: de spargere a depozitelor de grăsime calcifiate și de dizolvare simultana a lor, cu rezultate vizibile într-un timp scurt. Metoda bazată pe ultrasunete a început să fie utilizată încă din anii ’80 în scop terapeutic. Astăzi, tratamentele cu ultrasunete sunt folosite atât în scopuri medicale, cât și în industria cosmetică, având un efect vizibil și rapid asupra celulitei si vergeturilor.

Ultrasunetele creează micro-vibrații (în jur de un milion de vibrații pe secundă), care ajung în profunzimea țesutului adipos, unde distrug membranele celulelor grase, dizlocă grăsimile stocate, care sunt apoi eliminate prin sistemul limfatic. La nivelul pielii, se simte doar o ușoara senzație de masaj, vibrațiile pulsate solicitând mecanic țesuturile, care astfel se încălzesc, favorizând accelerarea circulația sângelui, relaxarea musculară și dizolvarea adipozităților.

Un alt efect benefic al ultrasunetelor este stimularea și accelerarea metabolismului celular, care permite o mai bună penetrare a substanțelor bio-active din cremele cu acțiune specifică – anticelulită, antivergeturi, hidratante, etc.

 

Experții în frumusețe Estetiq Medical Center recomandă tratamente non-invazive, ce utilizează tehnologii de ultimă generație, cu beneficii rapide pentru conturarea siluetei, în funcție de problemele care trebuie combătute.

”Avansul tehnologic ne permite să oferim tratamente non-invazive, ce utilizează tehnologii moderne, cu rezultate eficiente, proceduri care durează chiar și 30 de minute, care nu au nevoie de timp recuperare. Pentru persoanele se confruntă în principal cu celulita, recomandăm procedurile cu Accent Prime, care folosește o combinație de ultrasunete și radiofrecvență unipolară. Tratamentul crește metabolismul țesutului adipos, reduce volumul celulelor grase, stimulează drenajul limfatic și îmbunătățește vizibil textura pielii.” – Cristina Maria, terapeut Estetiq Medical Center

Accent Prime – remodelare corporală de ultimă generație, cu ajutorul tehnologiilor combinate

Bazată pe numeroase studii clinice și atent studiată de prestigiosul producător israelian Alma Lasers, platforma Accent Prime, disponibilă în clinica noastră, utilizează tehnologii combinate pentru a elimina celulita, îmbunătățind vizibil forma și conturul corpului. Sinergia dintre ultrasunete și radiofrecvență oferă rezultate superioare oricărei alte tehnologii și acționează asupra țesutului adipos, fără a răni stratul superior al pielii.

Ultrasunetele, unde longitudinale și transversale, distrug selectiv celulele grase, în timp ce Radiofrecvența Unipolar le elimină prin accelerarea metabolismului pentru un drenaj limfatic rapid. Aplicarea radiofrecvenței, după distrugerea grăsimilor, induce un efect de contracție volumetrică, ce contribuie la fermitatea pielii, îmbunătățirea texturii acesteia și formarea de colagen nou.

Accent Prime este o soluție inovatoare de remodelare corporală, care datorită tehnologiilor și opțiunilor de tratament, oferă rezultate sigure și eficiente pentru toate tipurile de piele, efecte rapide, de lungă durată, cu mai puține sesiuni de tratament și fără timp de recuperare.

Rezultate obținute cu Accent Prime:

Legend Pro + este singurul tratament care acționează simultan asupra pielii, grăsimii și a mușchilor

”Pentru persoanele care au slăbit dar au rămas cu depuneri de grăsime, piele laxă și care își doresc un corp tonifiat și ferm, recomandăm tratamentul cu Legend Pro +. Acesta combină în mod unic: Radiofrecvenţa Tripolară TriLipo şi Activarea Dinamică a Mușchilor DMA, într-un singur tratament ce lucrează în același timp la nivelul dermului (pielii), hipodermului (stratul de grăsime) și pe straturile de mușchi pentru a genera o reducere superioară a grăsimilor, fără distrugere celulară. ” – Cristina Maria, terapeut Estetiq Medical Center

Legend Pro+ este un sistem avansat de estetică medicală, creat de Lumenis, una dintre cele mai mari companii internaționale de dispozitive medicale bazate pe energie. Această platformă de tratament, disponibilă în clinica noastră, combină tehnologii de top pentru sculptarea, tonifierea și topirea treptată a grăsimilor din multiple zone ale corpului.

Efectul combinat al Radiofrecvenței TriPolare și al TriLipo DMA oferă o încălzire profundă și omogenă al stratului dermic și a celui adipos, stimulând astfel eliberarea grăsimii lichide din celule și accelerând metabolismul natural de ardere a grăsimilor. Tehnologia focalizată TriLipo RF provoacă contracția fibrelor de colagen și întindea pielii. Energia hibridă activează procesele naturale de vindecare ale organismului și regenerarea naturală a pielii.

Conturarea corpului cu Legend PRO+ propune o abordare non-chirurgicală pentru un tratament complet personalizat și rezultate uimitoare. Procedura este rapidă și complet sigură, fără arsuri, durere sau iritații, ceea ce îți permite să reiei rutina zilnică imediat după tratament. Mai mult, rezultatele sunt vizibile chiar după prima ședință, fiind eficient pentru toate tipurile de piele.

Rezultate obținute cu Legend PRO+:

Ai o întrebare?

Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.