Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Masaj anticelulitic Rollshape

Rollshape

este cel mai complex și eficient dispozitiv de masaj. Sub acțiunea razelor infraroșii care topesc celulele de grăsime, rolele din lemn activate de dispozitiv efectuează un masaj profund cu rezultate remarcabile pentru fermitatea pielii și eliminarea inesteticului aspect de coajă de portocală.

Fiecare dintre zonele cu probleme de acumulare de grăsime și celulită poate fi tratată cu Rollshape, în programe structurate astfel:

  • 36 de minute: 9 poziții (zone) a câte 4 minute fiecare
  • 45 de minute: 15 poziții (zone) a câte 3 minute fiecare
  • 60 de minute: 15 poziții (zone) a câte 4 minute fiecare

Razele infraroșii

asigură eliminarea toxinelor depozitate în organism. Încălzirea produce relaxarea mușchilor făcând tratamentul mai eficient.

Cromoterapia utilizează anumite culori pentru a acționa asupra hormonilor. Mulțumită acestei terapii, putem reechilibra organismul și crește rezistența acestuia.

Colagenul

este stimulat de undele de lumină, favorizând dispariția vergeturilor, dând suplețe pielii și oferindu-i un aspect fin, plăcut. De asemenea, este stimulată și producerea de elastină, cea care dă pielii elasticitatea.

Sistemul de ionizare a aerului îți va completa starea de bine de care ai atâta nevoie într-un ritm de viață agitat.

Rollshape este cel mai complex și eficient dispozitiv de masaj. Sub acțiunea razelor infraroșii care topesc celulele de grăsime, rolele din lemn activate de dispozitiv efectuează un masaj profund cu rezultate remarcabile pentru fermitatea pielii și eliminarea inesteticului aspect de coajă de portocală. Fiecare dintre zonele cu probleme de acumulare de grăsime și celulită poate fi tratată cu Rollshape, în programe structurate astfel:
  • 36 de minute: 9 poziții (zone) a câte 4 minute fiecare
  • 45 de minute: 15 poziții (zone) a câte 3 minute fiecare
  • 60 de minute: 15 poziții (zone) a câte 4 minute fiecare
Razele infraroșii asigură eliminarea toxinelor depozitate în organism. Încălzirea produce relaxarea mușchilor făcând tratamentul mai eficient. Cromoterapia utilizează anumite culori pentru a acționa asupra hormonilor. Mulțumită acestei terapii, putem reechilibra organismul și crește rezistența acestuia. Colagenul este stimulat de undele de lumină, favorizând dispariția vergeturilor, dând suplețe pielii și oferindu-i un aspect fin, plăcut. De asemenea, este stimulată și producerea de elastină, cea care dă pielii elasticitatea. Sistemul de ionizare a aerului îți va completa starea de bine de care ai atâta nevoie într-un ritm de viață agitat.
ROLLSHAPE (MASAJ ANTICELULITIC)
1 ședință60 ron
10 ședințe500 ron

 

Programeaza o consultatie

Solicita o oferta pentru Masaj anticelulitic Rollshape

    Ai o întrebare?

    Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.