Pin0
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Rejuvenare facială Divine PRO

Rejuvenare-faciala-Divine-PRO

Descoperă cea mai nouă tehnologie de rejuvenare facială, tightening și reducere eficientă a ridurilor. Cu o gamă completă de tehnologii unice, Divine PRO de la Pollogen permite un tratament personalizat în funcție de nevoile clientului. Divine Pro oferă multiple combinații de tratament, iar rezultatele faciale sunt remarcabile: textura pielii este îmbunătățită, tenul este mai neted, întins și împrospătat, iar conturul facial îmbunătățit.

Rezultatele sunt asigurate de combinarea a trei tehnologii inovatoare: VoluDerm, TriFractional și TriPollar cu DMA.

VoluDerm™ este o tehnologie minim invazivă care utilizează 36 de micro-ace subțiri ce emit semnale de radiofrecvență (RF) pentru rejuvenarea epidermei și creșterea în volum a dermei. Micro acul non-chirurgical utilizat în tehnologia VoluDerm™ stimulează răspunsul natural al corpului în producerea de acid hialuronic, elastină și colagen. Micile înțepături au efect minim la nivelul epidermei și un impact optim la nivelul dermei.

Tehnologia TriFractional™ se bazează pe 49 ace scurte și radiofrecvență cu bandă largă, care penetrează la nivel minim stratul epidermei, pentru a revitaliza o zonă mai amplă. Aceste micro-ace funcționează similar unei proceduri de peeling ușor, pentru îmbunătățirea generală a texturii pielii. În plus, tehnologia TriFractional creează micro-leziuni care declanșează mecanismul de răspuns al corpului pentru vindecare, ceea ce determină producerea de colagen nou prin fibroblaste și apariția unui noi strat de piele sănătos.

DMA (Activare musculară dinamică) completează efectul TriPollar RF prin activarea mușchilor situați în straturile profunde tratate.

Beneficii:

  • Tratament personalizat
  • Sigur, cu rezultate dovedite clinic
  • Rapid
  • Potrivit pentru toate tipurile de piele
  • Senzație minimă de durere
  • Perioadă scurtă de recuperare
Programeaza o consultatie

Solicita o oferta pentru Rejuvenare facială Divine PRO

    Ai o întrebare?

    Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.