Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Rejuvenare facială ClearLift

DESCOPERĂ CLEARLIFT, TRATAMENTUL ANTIAGING AL ANULUI!

Îndrăgostește-te din nou de tenul tău!

Strălucirea și textura netedă sunt indicatorii tenului tânăr. Însă îmbătrânirea naturală și expunerea la soare provoacă riduri, linii fine, pete solare, imperfecțiuni iar pielea își pierde tonusul și elasticitatea. ClearLift a fost desemnat cel mai bun tratament antiaging al anului 2019, la Gala My Face My Body din SUA.

Această metodă de lifting facial non-invaziv, cu laser, este recunoscută în întreaga lume pentru efectele imediate asupra pielii și este considerată de medicii esteticieni ca fiind cea mai cuprinzătoare soluție de tratament Q-Switched Nd: YAG disponibilă astăzi.

Clearlift tratează o varietate de imperfecțiuni ale pielii legate de vârstă, incluzând riduri, linii fine, fotoîmbătrânire, nuanță neuniformă și laxitate cutanată.

ClearLift este sigur și eficient chiar și pentru zonele delicate precum fața, gâtul și decolteul. Se bazează pe o metodă unică de dispersie a energiei, care emite impulsuri înguste și inegale ca intensitate, rezultând un tratament mai eficient.

PIELEA TA NU A FOST NICIODATĂ MAI FRUMOASĂ!

LIFTING FACIAL. Fără durere chiar și în zonele cele mai delicate

Ridurile, liniile fine, fotopigmentarea, tenul neuniform sau cel fără elasticitate pot fi îmbunătățite semnificativ cu ajutorul laserului fracțional non-ablativ Q-Switched 1064, cu tehnologia Near Infrared (NIR) sau cu o combinație a acestora două, pentru rezultate spectaculoase.
Tratamentele pentru ten Harmony tratează probleme existente și previn apariția semnelor îmbătrânirii prin stimularea producției de colagen.

Leziuni pigmentare: eficient chiar și în cazul fototipurilor închise

Aspectul de piele pigmentată poate fi eliminat prin inducerea fotodermolizei selective a cromoforului de melanină din țesutul afectat. Acest proces poate fi stimulat pe toate straturile leziunii pigmentare, chiar și pentru leziunile care apar pe pielea închisă la culoare, cu ajutorul tehnologiei Dye-SR, a laserului Nd:YAG Switched sau orice dintre acestea două combinată cu tehnologia IMPACT, pentru rezultate rapide.

Programeaza o consultatie

Solicita o oferta pentru Rejuvenare facială ClearLift

    Ai o întrebare?

    Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.