Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Radiofrecvența tripolară și stimularea musculară – duo-ul cu beneficii maxime pentru siluetă

Perioada lungă de izolare la domiciliu, lipsa sportului, schimbarea de ritm și descoperirea unei noi pasiuni pentru arta culinară nu au favorizat atingerea targetului de kilograme propus pentru vara aceasta. Sănătatea a reprezentata o prioritate pentru toată lumea, însă, odată cu relaxarea măsurilor de siguranță, descoperim că articolele comandate online sunt cu o măsură mai mici. Pentru a păși încrezătoare în afara locuinței, experții în frumusețe Estetiq Medical Center recomandă radiofrecvența tripolară și stimularea musculară, duo-ul cu beneficii maxime și rapide pentru conturarea siluetei.

Beneficii duble cu un singur tratament

trilipo maximus radiofrecventa tripolara

Tehnologia TriLipo combină în mod unic două tehnologii eficiente, Radiofrecvenţa Tripolară TriLipo şi Activarea Dinamică a Muşchilor DMA, într-un singur tratament ce lucrează în acelaşi timp la nivelul dermului (pielii), hipodermului (stratul de grăsime) şi pe straturile de muşchi pentru a genera o reducere superioară a grăsimilor, fără distrugere celulară.

Deși industria modelării corporale a promovat o lungă perioadă de timp tratamentele care distrug celulele grase, specialiștii Estetiq Medical Center atrag atenția că țesutul gras este crucial pentru multe procese metabolice și hormonale.

”Numărul de celule grase rămâne relativ constant în perioada de vârstă adultă. Distrugerea artificială a celulelor grase strică echilibrul natural al organismului și determină compensarea acestuia prin producerea de noi celule grase sau extinderea celor existente în alte zone ale corpului. Pe termen lung, este posibil ca grăsimea, care a fost eliminată nefiresc, să reapară. Tratamentul TriLipo lucrează cu organismul, nu împotriva lui, pentru a încuraja metabolismul natural al grăsimilor și pentru a oferi rezultate de conturare a siluetei fără egal.” Cristina Maria, terapeut Estetiq Medical Center

Cum funcționează tehnologia TriLipo

trilipo maximus

Tratamentul TriLipo foloseşte un mecanism cu triplă acţiune care, lucrând simultan, creează un efect sinergetic pentru eliminarea grăsimilor, facilitarea unui drenaj limfatic într-o manieră non-invazivă şi întinderea pielii.  Energia TriLipo RF încălzeşte nivelul de ţesut de grăsime subcutanat stimulând, astfel, eliberarea de grăsime lichidă din celule. Eliminarea grăsimilor este accelerată prin aplicarea simultană de presiune interioară şi exterioară pe stratul de grăsime. Efectul rezultat, de comprimare, face ca grăsimea să se scurgă prin mecanismul patentat de drenaj limfatic DMA. Mai mult, efectul combinat al radiofrecvenței tripolare și stimularea musculară accelerează circulaţia, optimizând oxigenarea sângelui şi detoxifierea, iar energia focusată TriLipo RF generează o contractare a fibrelor de colagen, care produce imediat un efect de întindere.

Natural, eficient și cu aplicabilitate largă

Specialiștii Estetiq Medical Center vorbesc și despre aplicabilitatea largă a tratamentului TriLipo:

”TriLipo este unic pentru că poate trata aproape orice zonă a corpului, indiferent cât de mare sau mică ar fi aria de tratament. Vorbim atât de față, brațe, abdomen, coapse, spate, fesieri sau glezne.” – Cristina Maria, terapeut Estetiq Medical Center

Vara aceasta, ai ocazia de a-ți recăpăta încrederea și de a surprinde cu un corp întinerit și un tonus de invidiat. O inovație în materie de echipamente pentru slăbirea localizată și remodelarea corporală, TriLipo este singurul tratament non-invaziv care valorifică procesele naturale ale organismului pentru întinderea eficientă a pielii, conturarea corpului și reducerea celulitei, fără a distruge o singură celulă din corp, ceea ce îl califică drept soluția ideală pentru recăpătarea unui corp armonios.

Ai o întrebare?

Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.