Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Peeling-ul chimic fără efecte secundare NOON

Conform Academiei Americane de Dermatologie (AAD), peeling-ul chimic soluționează problema porilor dilatați, petele pigmentare și melasma, elimină pistruii, corectează acneea, diminuează ridurile și liniile fine, corectează tonul pielii și leziunile solare prin folosirea unor soluții chimice care îndepărtează straturile superficiale ale pielii. Toate aceste beneficii presupun, însă, și numeroase efecte secundare nedorite. Bucură-te doar de beneficii și scapă de efectele secundare cu NOON.

Ce este peelingul chimic?

Peelingul chimic este o procedură medicală non-invazivă efectuată de medici dermatologi, ce urmărește corectarea unor probleme specifice de la nivelul pielii. Tratamentul presupune aplicarea unor substanțe chimice, cu diferite niveluri de concentrare, care îndepărtează straturile superficiale ale pielii și stimulează procesul natural de regenerare. În funcție de afecțiunea pielii, dermatologul va decide tipul de peeling necesar rezolvării problemei: superficial, mediu sau profund.

Printre ingredientele utilizate pentru un ten fără cusur se regăsesc acidul glicolic, acidul salicilic, acidul lactic și acidul citric.

Cum funcționează peeling-ul chimic

Peeling-ul chimic provoacă o reacție controlată la nivelul epidermului și dizolvă straturile exterioare superficiale, urmată de o exfoliere și o regenerare, pentru a corecta tonul și textura tenului. La nivelul dermului, stimulează intens fibrele de colagen, de elastină și producția de glucozamino-glicani.

Efecte secundare posibile în cazul unui peeling chimic clasic

  • Peeling-urile clasice presupun până la 2 săptămâni de recuperare, fără posibilitatea de a ieși din casă;
  • În cazul peeling-urilor clasice, este specificată evitarea folosirii pe timpul verii sau chiar pe timpul iernii, în perioadele cu ninsori, atunci când zăpada reflectă razele UV;
  • În funcție de tipul de peeling folosit (superficial, mediu, profund), pielea tratată poate fi roșie, uscată, iritată. Vei experimenta, de asemenea, senzația de piele strânsă, înțepături, arsură și durere pulsatilă, iar ploapele s-au putea umfla.

Peeling-ul chimic fără efecte secundare NOON

Diferența între peeling-ul NOON și alte peeling-uri de pe piață constă în tehnologia unică, patentată, DermShield, o descoperire tehnologică care permite utilizarea produselor de îngrijire a pielii cu ingrediente active cu un nivel ridicat unic de concentrare, fără efectele secundare obișnuite, precum iritarea, arsura, roșeața și senzația neplăcută.

Tehnologia DermShield suprimă selectiv furnicăturile, arsurile și mâncărime, nu necesită anestezie locală în zona tratată, suprimă eritemul și edemul pielii, previne inflamațiile neurogene și suprimă formarea de citokine, responsabile de inițierea inflamației. Concret, senzațiile neplăcute din timpul tratamentului și reacțiile post-tratament sunt diminuate cu 90%. Astfel, imediat după tratament, tenul este hidratat, calmat, cu un aspect sănătos, fără iritem, fără edem.

Combinația eficientă dintre acizii alpha-hydroxy (AHA) și DermShield schimbă regulile în domeniul esteticii și permite utilizarea peeling-ului chimic NOON pe toate tipurile de piele, inclusiv pielea închisă și pielea sensibilă, indiferent de anotimp, fără a provoca iritații sau senzație de deshidratare.

Rezultate obținute în urma peeling-ului chimic profesional NOON

  • În cazul ridurilor, rezultatul este un ten cu aspect întinerit, cu mai puține riduri și linii fine, un ten mai ferm, mai elastic și mai sănătos.
  • În cazul hiperpigmentărilor, pigmentul, aflându-se în epiderm, se exfoliază odată cu keratinocitele.
  • În cazul tenului seboreic, cu tendință de acnee, rezultatul constă în reducerea numărului de comedoane închise și deschise, reducerea numărului de leziuni active, de pustule și papule. De asemenea, se reduc în dimensiune și porii, iar tenul capătă un aspect mai curat și mai puțin gras.

Ai o întrebare?

Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.