Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Lifting noninvaziv Trilipo

Experimentează TriLipo – cea mai avansată soluţie anti-îmbătrânire!

  • Lifting & sculptare facială
  • Reducerea ridurilor şi a liniilor fine
  • Întinderea pielii
  • Prevenirea îmbătrânirii

Tratamentul TriLipo  este cea mai avansată soluţie pentru sculptarea facială. Studiile clinice arată că TriLipo reduce ridurile, liniile fine şi cicatricile şi redă fermitatea şi netezimea pielii.

Veţi vedea rezultate chiar după primul tratament. Pentru rezultate optime se recomandă urmarea unei serii de tratamente.

Procedura este complet neinvazivă şi se potriveşte tuturor tipurilor de piele. Nu va interveni asupra stilului tău de viaţă şi vei putea să reiei imediat  după tratament rutina ta zilnică.

Cum funcționează?

Energia cu radiofrecvenţă  încălzeşte pielea şi face ca fibrele de colagen să se contracte. Această contracţie are ca rezultat o întindere imediată a pielii şi o textură mai netedă. Căldura determină celulele fibroblaste să producă colagen nou, oferind pielii fermitate şi elasticitate.

În plus, tehnologia de Activare Dinamică a Muşchilor TriLipo Dynamic Muscle Activation (DMA) stimulează şi tonifică muşchii de sub piele oferind astfel un efect de lifting noninvaziv.

trilipo facialtrilipo facial

De câte tratamente este nevoie pentru a se vedea rezultate?

Vei observa că pielea este mai netedă, mai elastică și mai fermă chiar după primul tratament. Pentru a obţine cele mai bune rezultate, se recomandă urmarea unei serii de tratamente.

Cum menţin rezultatele?

Pentru a menţine rezultatele, trebuie să faci un tratament de întreținere o dată la câteva luni. Consultă doctorul tău conform nevoilor tale specifice.

Cât durează tratamentul?

Tratamentele sunt foarte scurte şi nu vor întrerupe rutina ta zilnică. În medie, şi în funcţie de zona tratată, un singur tratament durează între 20 şi 30 de minute. Nu este necesară nici un fel de pregătire anterioară.

Programeaza o consultatie

Solicita o oferta pentru Lifting noninvaziv Trilipo

    Ai o întrebare?

    Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.