Pin0
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Remodelare și fitness Infrashape

Infrashape

INFRASHAPE este rezultatul  multor ani de cercetare asupra modului în care metabolismul poate fi îmbunătățit pentru a evita acumularea grăsimii în organism. Studiile arată că grăsimea se localizează numai în anumite părți ale corpului.

De aceea, vacuumul sau razele infraroșii aplicate pe zonele problemă ajută îmbunătățesc rezultatele exercițiilor fizice.

Infrashape combină pedalatul din poziție orizontală, cu acțiunea razelor infraroșii și a lămpilor cu colagen. Tratamentul se face într-un scaun special creat să mențină postura optima și să utilizeze grupele potrivite de mușchi.

Infrashape este un tratament pe care îl poți face toată viața pentru ca îmbină exercițiul fizic cu acțiunea razelor infraroșii care contribuie la eliminarea țesutului adipos prin transformarea lui în energie. Se produce astfel o curățare a organismului de toxinele pe care le luăm zilnic din apă, din aer și din alimente. Infrashape ajută organismul să neutralizeze aceste toxine ceea ce, pe termen lung, înseamnă mai puține afecțiuni.

Avantaje

 • Schimbă forma și aspectul general al corpului tău. Reduce grăsimea și te ajută să scapi de kilogramele în plus, fără a ține o dietă specială
  Întărește musculatura, îmbunătășeste aspectul general
 • Îmbunătățește și accelerează metabolismul. Datorită acestui fapt, devine o armă redutabilă în lupta cu grăsimea
 • Curăță organismul, prevenind riscul afecțiunilor cardiovasculare
 • Reduce nivelul de stres și anxietatea
 • Rezultatele sunt pe termen lung. Chiar și după antrenament, corpul tău va lucre mult mai eficient și mușchii vor arde țesutul de grăsime

PREȚ:

1 ședință 100 ron
10 ședințe 800 ron

Programeaza o consultatie

Solicita o oferta pentru Remodelare și fitness Infrashape

  Ai o întrebare?

  Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.