Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Îndepărtarea cicatricilor postacnee

O cicatrice este o amintire neplăcută, un semn rămas în urma procesului natural prin care organismul tău repară o rană cauzată de un accident, infecție sau intervenție chirurgicală. Cicatricele variază ca formă și dimensiune. Unele debutează ca un semn roșu și gros și ajung să se estompeze în timp, nedispărând cu totul. Pentru că eliminarea cicatricilor este o preocupare constantă, tehnologia laser a avansat pe măsură iar în clinica noastră beneficiem de cel mai performat echipament laser, Pixel CO2 de la Alma Lasers.

Laserul emite pulsuri de energie înaltă care produc îndepărtarea țesutului țintă fără să lezeze țesuturile din jur, în acest fel obținându-se o vindecare mai rapidă și mai estetică, fără cicatrici reziduale.

Îndepărtarea cicatricilor post acnee

Inflamația rezultă dintr-un răspuns puternic al organismului la bacteriile care provoacă acnee. În timp, această inflamație poate duce la cicatrici. Unii pacienți care suferă de acnee au mai multe riscuri să aibă cicatrici decât alții. Laserul fracțional CO2 pentru cicatricile pentru acnee este un tratament foarte sigur și eficient, care ajută la îmbunătățirea aspectului semnelor de cicatrice post-acnee.

Cicatricile post-acnee pot fi clasificate în două categorii principale:

Cicatrici atrofice – acestea sunt cauzate de o pierdere de țesut.

Cicatrici hipertrofice – cauzate de un exces de țesut.

Rețineți că hiperpigmentarea post-inflamatorie nu este o adevărată cicatrice acneică, ci mai degrabă o decolorare care apare în jurul cosului sau a plăgii. Aceasta este o problemă foarte frecventă pentru persoanele care suferă de acnee și poate fi abordată și prin tratament cu laser sau IPL.

Cum se îmbunătățește aspectul cicatricilor?

Soluțiile Alma pentru îndepărtarea acneei și revizuirea cicatricelor tratează toate tipurile de cicatrici de mai sus. Facem acest lucru folosind o serie de tehnologii avansate, inclusiv laser și plasmă RF. Tratamentele înlocuiesc țesuturile cicatrice compactate cu colagenul sănătos nou, îmbunătățind aspectul cicatricilor sau îndepărtându-le pe toate. În comparație cu abordările chirurgicale, aceste tratamente care nu sunt invazive sunt mult mai mici în risc și prezintă foarte puțin timp de oprire. Procesul de revizuire a cicatricelor poate dura până la 8 tratamente cu rezultate clinice excelente.

Programeaza o consultatie

Solicita o oferta pentru Îndepărtarea cicatricilor postacnee

    Ai o întrebare?

    Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.