Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Epilare definitivă

Descoperă cel mai performant laser pentru epilarea definitivă!

  • Tratament rapid cu rezultate pe termen lung
  • Tehnologie 3D: cele mai eficiente unde laser, într-un singur aplicator
  • Eficient pentru toate tipurile de piele 
  • Procedură nedureroasă datorită sistemului performant de răcire
  • 100% sigur cu tehnologia SHR

Pentru Titanium, îndepărtarea părului nedorit este o formă de artă. Mixând gândirea creativă cu inovația, îți oferim rezultate mai bune, într-un timp mai scurt. Ai nevoie de 4-6 ședințe pentru a scăpa de părul nedorit pentru totdeauna. Tot ce trebuie să faci pentru beneficia de aceste rezultate este să faci o ședință de întreținere pe an.

Soprano Titanium combină cele mai eficiente trei lungimi de undă laser (ALEX 755nm, SPEED 810nm, YAG 1064nm) într-un singur aplicator, vizând simultan diferite adâncimi de țesut și structuri anatomice din foliculul pilos. Acest lucru permite ca diferite niveluri ale pielii să fie tratate simultan, rezultatul fiind un tratament mult mai eficient pe termen lung. Soprano Titanium îți asigură o experiență superioară și rezultate mult mai rapide și de durată.

soprano titanium

Imaginează-te în mătase!

Îți prezentăm inovația în îndepărtarea părului nedorit: o soluție nedureroasă, extrem de eficientă care te scapă de părul nedorit, fără efort.
Datorită tehnologiei unice 3D de la Alma și sistemului de răcire ICE Plus, acum poți avea o piele ca de mătase, într-un timp scurt și fără durere.

Milioane de persoane, în clinici din întreaga lume, beneficiază deja de efectele extraordinare ale Soprano.

Este nedureros să ai pielea fină

Soprano asigură rezultate mai bune față de alte soluții, datorită combinației dintre tehnologia performantă, aplicatorul cu extra acoperire și sistemul avansat de răcire.
Aceste caracteristici te fac să te simți fabulos într-un timp scurt și fără durere

Frumusețe x 3

Tehnologia exclusivă 3D aduce laolaltă 3 cele mai eficiente lungimi de undă, într-un singur aplicator, atingând simultan diferite straturi ale țesutului și structuri anatomice din foliculul păros.

Acest lucru permite ca diferite niveluri ale pielii să fie tratate simultan, rezultatul fiind un tratament mult mai eficient pe termen lung.

ICE, ICE, Baby

Uită de durere sau disconfort. Soprano include un sistem revoluționar de răcire, numit ICE Plus, care a fost special creat pentru a menține pielea rece pe toată durata procedurii. Relaxează-te în timpul sesiunii de epilare, în timp ce pielea devine mai fină și mătăsoasă.

3-2-1 Piele fină

Un alt beneficiu unic al Soprano Titanium este aplicatorul său Quattro. Acesta permite tratamentul unei zone extinse, scurtând timpul procedurii și făcând întreg procesul de epilare mai confortabil și mai plăcut.

Niciodată procedura de epilare nu s-a încheiat mai repede

100% sigur pentru toate fototipurile

Soprano încorporează tehnologia SHR, singura metodă de epilare laser cu rezultate dovedite clinic, total nedureroasă, dar și sigură pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele închise la culoare. Sistemul de încălzire graduală și impulsul laser distruge foliculul păros, întârzie reapariția lui și protejează țesutul din jur.

Acest tratament poate fi realizat în orice perioadă a anului și funcționează perfect pe pielea bronzată, garantând că expunerea la soare după tratament, nu va lăsa urme.

Prețuri de listă epilare laser cu Soprano Titanium (prețurile sunt valabile pentru 1 ședință / zonă)

Facial mustata/barbie/perciuni 120 ron
Inghinal partial 250 ron
Inghinal total 450 ron
Picioare lung 1000 ron
Picioare scurt 590 ron
Gambe 490 ron
Axila 200 ron
Brate scurt 450 ron
Brate lung 650 ron
Spate 1000 ron
Abdomen 600 ron
Programeaza o consultatie

Solicita o oferta pentru Epilare definitivă

    Ai o întrebare?

    Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.