Pin0
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Consultații de specialitate

La Estetiq Medical Center, beneficiați de un serviciu înalt calificat de consultații și tratamente dermatoestetice. Experiența Dr. Florentina Năstase este completată de performanța tehnologiei de ultimă generație disponibilă în centrul nostru.

Crezul nostru este că frumusețea se menține cu o rutină complexă și adaptată nevoilor specifice ale fiecărui pacient care ne trece pragul. Pielea este cel mai mare organ al omului și trebuie tratat cu cea mai mare grijă. Și pentru că noi toți suntem atât de diferiți, pielea noastră nu face excepție. Ea este cea care ne transmite semnale importante despre sănătate iar echipa de specialiști de la Estetiq Medical Center are un scop comun: acela de a identifica programele de îngrijire adecvate fiecărei tipologii în parte.

Expertiza Dr. Florentina Năstase acoperă toate ramurile dermatologiei. Domnia sa a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”, Bucureşti, este medic specialist dermato-venerologie, cu competențe în Ultrasonografie generală și în estetică medicală: terapie Laser, tratamente filler – acid hialuronic, botox, mezoterapie corporală, facială și scalp, tratamente SPL/IPL, tratament PRP, dermatoscopie). De asemenea, Dr. Năstase este membră a Societății Române de Dermatologie și Membră a Societății de Ultrasonografie Generală.
Cursurile de specialitate efectuate în Romania, Italia și Grecia și participarea activă la conferințe și congrese naționale și internaționale pe diverse teme medicale (dermato-venerologie și dermato-estetică, antiaging, medicină generală, urgențe medicale) constituie baza solidă a activității sale medicale.

Activitatea Dr. Florentina Năstase la Estetiq Medical Center se concentrează pe:

Consultație dermatologie esteticăTratamente injecții: filler – Acid hialuronic (Augumentare buze, șanțuri, pomeți)

  • Corecție imperfecțiuni: Botox
  • Biorevitalizare și Mezoterapie( hidratare/ lipoliza/ vergeturi/ tonifiere) corporală, facială, decolteu, scalp și mâini
  • Tratamente SPL (epilare definitivă și fotoregenerare)
  • Peeling chimic
  • Derma-roller (tratament cicatrici, acnee, pete, restructurare)
  • Dermatoscopie
Programeaza o consultatie

Solicita o oferta pentru Consultații de specialitate





    Ai o întrebare?

    Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.