Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Cinderella Treatment *recomandat de Monica Bârlădeanu

Cinderella Treatment, combinația perfectă dintre NIR și OxyGeneo

Tratamentul facial Cinderella cuprinde două etape complementare, în urma cărora aspectul tenului este vizibil îmbunătățit.

 Mai precis, Cinderella Treatment este compus din NIR (Near Infrared Energy), urmat de tratamentul facial OxyGeneo, adaptat particularităților fiecărui ten.

Tehnologia NIR: piele cu aspect mai tânăr și mai strălucitor încă din primele 24 de ore de la efectuarea tratamentului

Scăderea producției de colagen este un fenomen firesc, natural, care are loc odată cu trecerea anilor, în urma căreia pielea capătă un aspect tern și își pierde din elasticitate.

Chiar dacă este corectă și urmată cu rigurozitate, rutina zilnică de îngrijire a tenului nu este suficientă pentru îmbunătățirea semnificativă a aspectului pielii. Pentru maximizarea rezultatelor, efectuarea periodică a tratamentelor faciale este esențială.

Tocmai de aceea, la Estetiq Medical Center, venim în sprijinul persoanelor care vor să aibă din nou o piele mai strălucitoare și cu un aspect mai tânăr: am inclus în oferta noastră și tehnologia NIR disponibilă pe platforma laser Harmony XL PRO, tehnologie ce constă în emiterea unor pulsații luminoase pe zonele afectate de semnele îmbătrânirii.

În acest mod, țesutul pielii se încălzește (fără a fi, însă, afectat), iar producția de colagen, responsabil de elasticitatea și aspectul tânăr al pielii, este stimulată.

Aspectul tenului este vizibil îmbunătățit încă din primele 24 de ore de la efectuarea tratamentului. Mai mult, rezultatul astfel obținut este pe termen lung, durata maximă putând ajunge chiar și până la 2 ani.

OxyGeneo: tratamentul facial rapid, eficient și total neinvaziv

monica barladeanu geneo

Considerat inovația care a revoluționat industria frumuseții la nivel global, OxyGeneo este unul dintre cele mai căutate tratamente faciale din cadrul Estetiq Medical Center, ocupând primul loc inclusiv în preferințele Monicăi Bârlădeanu.

Acesta stimulează procesul natural de oxigenare și contribuie astfel la revitalizarea și echilibrarea tenului, rezultatele fiind vizibile încă de la prima ședință.

OxyGeneo presupune trei etape esențiale:

 • exfoliere;
 • infuzie de nutrienți;
 • stimularea procesului de oxigenare a pielii, prin aportul de CO2.

În cadrul clinicii noastre, OxyGeneo este disponibil în 3 variante, fiecare dintre ele adaptată particularităților și nevoilor tenului:

 • BALANCE: tratament facial pe bază de cărbune, recomandat pentru echilibrarea tenului gras;
 • REVIVE: tratament facial pe bază de alge roșii, benefic pentru reducerea liniilor fine;
 • ILLUMINATE: tratament facial cu vitamina C, care uniformizează tenul, reduce petele pigmentare și redă strălucirea pielii
 • HYDRATE: tratament care hidratează în profunzime cu ajutorul spirulinei albastre

După o evaluare atentă a tenului, medicul dermatolog îți va recomanda tipul de tratament adaptat nevoilor pielii tale, care să te ajute să obții cele mai bune rezultate.

Bucură-te și tu de tratamentul facial preferat al Monicăi Bârlădeanu!

monica barladeanu cinderella treatment

Pentru a te bucura de un ten cu un aspect vizibil îmbunătățit, fă-ți o programare pentru Cinderella Treatment, tratamentul facial pentru care actrița Monica Bârlădeanu ne trece pragul clinicii înainte de orice filmare.

De asemenea, dacă ai nevoie de mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi. Specialiștii noștri sunt pregătiți să-ți răspundă la toate întrebările și să-ți ofere cele mai bune recomandări adaptate nevoilor tenului.

Programeaza o consultatie

Solicita o oferta pentru Cinderella Treatment *recomandat de Monica Bârlădeanu

  Ai o întrebare?

  Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.