Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Cele mai eficiente tehnologii de remodelare corporală în 2020

Atunci când vorbim de domeniul sănătății și al frumuseții, 2020 pare să fie anul în care inovație depășește așteptările. La Estetiq Medical Center te încurajăm să pui grija pentru propria persoană pe primul loc și îți oferim cele mai noi și moderne tratamente de remodelare corporală cu rezultate dovedite clinic, eficiente, rapide și lipsite de durere.

Menține starea de bine, corectează, ai grijă de corpul tău, pune în evidență trăsăturile care te fac unică, alimentează pasiunea pentru sănătate și frumusețe și simte-te fabulos în corpul tău. Descoperă care sunt cele mai eficiente tehnologii de remodelare corporală în 2020.

Trilipo, acțiune triplă pentru un corp perfect

TriLipo este singurul tratament de conturare a corpului care funcționează în același timp pe straturile de piele, grăsime și mușchi, pentru a asigura triplă acțiune: reducerea grăsimii, întinderea pielii și tonifierea mușchilor.

Întâmpină vara plină de încredere și cu un corp tonifiat din cap până în picioare. TriLipo a fost creat pentru a putea fi folosit pe aproape orice zonă a corpului: sculptează și îți pune în evidență cele mai frumoase trăsături ale feței, conturează o talie de invidiat, un abdomen tonifiat, posterior bombat și glezne subțiri.

Tehnologia TriLipo combină în mod unic două tehnologii eficiente: Radiofrecvența tripolară TriLipo (RF) şi Activarea Dinamică a Mușchilor (DMA). Lucrând simultan, prin utilizarea unui singur aplicator, ele creează un efect sinergetic care oferă eliminarea grăsimilor și drenaj limfatic într-o manieră ne-invazivă, precum și întinderea pielii, oferind un aspect natural și sănătos.

Procedura este rapidă și complet sigură, fără arsuri, durere sau iritații, ceea ce îți permite să reiei rutina zilnică imediat după tratament. Mai mult, rezultatele sunt vizibile chiar după prima ședință, fiind eficient pentru toate tipurile de piele.

Hydroshape, remodelare corporală în apă

Dacă iubești apa, Hydroshape te pregătești pentru ieșirile la piscină din această vară. Începe să te relaxezi chiar în timp ce te antrenezi deoarece Hydroshape nu este numai un antrenament extrem de eficient în lupta cu surplusul de grăsime, ci și o modalitate de relaxare și recuperare.

Hidroshape este singurul tip de antrenament în apă care te ajută să consumi aproximativ 800 de kcal în numai 40 de minute de exercițiu de intensitate moderată. Această tehnologie revoluționară combină antrenamentul prin pedalare cu beneficiile terapiei în apă și ale hidromasajului, asigurând o metodă de mișcare eficientă, simplă și sigură.

Utilizarea simultane a bicicletei și a hidromasajului va transforma grăsimea în mușchi, oferindu-ți un corp de invidiat. Hidromasajul accelerează efectele mișcării și topește celulita din zonele sensibile. Jeturi de apă activează sistemul limfatic, eliminând aspectul de coajă de portocală.

Hydroshape poate fi utilizat la orice vârstă și este dedicat celor care își doresc să obțină rezultate rapide pentru silueta lor cu un efort moderat. Transformă exercițiile fizice în adevărate momente de relaxare!

Rollshape, cel mai complex și eficient dispozitiv de masaj

Aspectul inestetic de coajă de portocală nu mai reprezintă o problemă. Sub acțiunea razelor infraroșii, care topesc celulele de grăsime, rolele din lemn activate de Rollshape efectuează un masaj profund cu rezultate remarcabile pentru fermitatea pielii și oferirea unui aspect de piele netedă.

Fiecare dintre zonele cu probleme de acumulare de grăsime și celulită poate fi tratată cu Rollshape, în ședințe structurate de 36 de minute (9 poziții/ zone a câte 4 minute fiecare), 45 de minute (15 poziții/zone a câte 3 minute fiecare) sau 60 de minute (15 poziții/ zone a câte 4 minute fiecare).

Eficiența tratamentului este garantată de razele infraroșii, ce asigură eliminarea toxinelor depozitate în organism, și efectul de încălzire, care produce relaxarea mușchilor. Mai mult, colagenul este stimulat de undele de lumină, favorizând dispariția vergeturilor, dând suplețe pielii și oferindu-i un aspect fin, plăcut. De asemenea, este stimulată și producerea de elastină, cea ce dă pielii un plus de elasticitate.

Sculptează-ți corpul și pregătește-te să radiezi în sezonul cald cu ajutorul celor mai eficiente tehnologii de remodelare corporală. Să arăți bine nu a fost niciodată mai simplu, mai rapid și lipsit de durere. Profită de tratamentele ne-invazive, cu rezultate dovedite clinic.

Iar dacă ai nevoie de extra-motivație pentru a fi frumoasă, în luna aprilie, te întâmpinăm cu 25% reducere la pachetul de remodelare corporală.

Ai o întrebare?

Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.