Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Blefaroplastia nonchirurgicală cu microplasmă

 

blefaroplastie colibri

Befaroplastia este o procedură efectuată pe pleoapa superioară sau inferioară pentru a îndepărta excesul de piele care poate afecta funcția ochiului, inclusiv obstrucționând câmpul vizual. Odată cu trecerea timpului, cele mai multe dintre femei observă că pielea ploapelor devine mai laxă iar asta aduce câțiva ani în plus pe chipul lor. Blefaroplastia chirurgicală este o soluție pentru a obține un aspect mai tânăr, însă nu toată lumea este adepta intervențiilor chirurgicale.

La Estetiq Medical Center, poți scăpa de ridurile din jurul ochilor și de pleoapele căzute, cu o procedură nonchirurgicală cu aplicatorul Colibri, cel mai inovator dispozitiv în domeniu, lansat de Alma Lasers.

Aplicatorul Colibri este cea mai avansată soluție disponibilă pe piață pentru blefaroplastia nechirurgicală, linii fine, riduri periorbitale, periorale și pentru xantelasma. Țintind zone anatomice greu accesibile și greu de tratat, cum ar fi cea periorbitală și periorală, această soluție se poate concentra pe excesul de piele lăsată și laxă, care, în alte cazuri, necesită intervenție chirurgicală și perioade de recuperare prelungite.

Colibri utilizează tehnologia bazată pe RF Unipolar pentru a produce scântei de Microplasma, furnizând energie printr-un vârf special care creează microperforații controlate. Deteriorarea microablației duce la contracția țesutului, rezultând o piele mai strânsă și mai fină. Colibri oferă o alternativă extrem de eficientă la tratamentele mai invazive utilizate astăzi.

Programeaza o consultatie

Solicita o oferta pentru Blefaroplastia nonchirurgicală cu microplasmă

    Ai o întrebare?

    Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.