Pin
SOLICITĂ PROGRAMARE
Newsletter
Newsletter
Fii la curent cu cele mai noi oferte și informații din domeniul medical

Blefaroplastia nonchirurgicală cu laser CO2

Blefaroplastia este o procedură efectuată pe pleoapa superioară sau inferioară pentru a îndepărta excesul de piele care poate afecta funcția ochiului, inclusiv obstrucționând câmpul vizual. Odată cu trecerea timpului, cele mai multe dintre femei observă că pielea ploapelor devine mai laxă iar asta aduce câțiva ani în plus pe chipul lor. Blefaroplastia chirurgicală este o soluție pentru a obține un aspect mai tânăr, însă nu toată lumea este adepta intervențiilor chirurgicale.

La Estetiq Medical Center, poți scăpa de ridurile din jurul ochilor și de pleoapele căzute, cu o procedură nonchirurgicală ce are la bază laserul cu CO2 de la Alma Lasers, lider mondial în echipamente estetice și medicale.

Blefaroplastia nonchirurgicală cu laserul Pixel CO2 este o metodă extrem de eficientă de a ridica zona sprâncenelor pentru un aspect mai tânăr. Acest dispozitiv laser trimite o lumină precisă în zonele vizate, fără a afecta țesutul adiacent.

Beneficii:

Înainte de procedură, pe zona tratată va fi aplicat un anestezic local. Laserul CO2 stimulează producția de colagen, determinând strângerea pielii din jurul ochilor. Tratamentul cu laser pentru ridicarea pleoapelor rapid și eficient și este nevoie doar de o ședință pentru rezultate optime.

Imediat după procedură, zona tratată se va simți puțin caldă și va avea un aspect roșiatic, cu posibilitatea de a se umfla. Dar aceste efecte vor dispărea după câteva zile. Rezultatele sunt cu adevărat uimitoare, iar medicii noștri cu experiență vă va oferi sfaturi despre ce trebuie să faceți și ce să nu faceți pentru ca pielea dvs. să se regenereze corect și în cele mai bune condiții.

Programeaza o consultatie

Solicita o oferta pentru Blefaroplastia nonchirurgicală cu laser CO2

    Ai o întrebare?

    Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri în problemele de sănătate și wellness.